ye-logo.v1.2

Зв’язки з нардепами й адвокатська практика: що відомо про нову голову Городоцької РДА

Політика 6488
Жанна Кордас є помічником на громадських засадах нардепа Володимира Ватраса
Жанна Кордас є помічником на громадських засадах нардепа Володимира Ватраса. Фото: зі сторінки Жанни Кордас у Facebook

Огляд біографії та електронної декларації Жанни Кордас.

Кореспонденти сайту «Є» продовжують аналізувати біографії та електронні декларації новопризначених очільників районних державних адміністрацій Хмельницької області. На черзі Кордас Жанна Анатоліївна, яку 21 лютого Володимир Зеленський призначив головою Городоцької РДА.

За інформацією Єдиного реєстру адвокатів України, Жанна Кордас з жовтня 2018 року займається адвокатською діяльністю. Згідно з її остатньою електронною декларацією, торік вона працювала у Національній акціонерній компанії «Украгролізинг».

Новопризначена очільниця Городоцької райдержадміністрації пов’язана з кількома народними депутатами від Хмельниччини. Наприклад, під час тогорічних президентських виборів вона була зареєстрована спостерігачем від громадської організації «Сильне місто», одним із засновників якої є нардеп від партії «Слуга народу» Сергій Мандзій. Також Жанна Анатоліївна зазначається як помічник на громадських засадах іншого нардепа від цієї політичної сили — Володимира Ватраса. Крім того, згідно з проколом засідання Ради адвокатів Хмельницької області, свого часу Жанна Кордас проходила у нього стажування.

Останню електронну декларацію Жанна Анатоліївна опублікувала 23 лютого. У ній відображено її доходи та статки за 2019 рік.

З 2008 року Жанна Кордас володіє житловим будинком у селі Бокиївка Волочиський район площею 58,6 квадратних метрів і з 2014 року — земельною ділянкою у Хмельницькому площею 24 квадратних метрів. Натомість її чоловік Олександр Марков в обласному центрі має у власності дві квартири на 46,4 «квадратів» і на 67,7 «квадратів», а також — дві земельні ділянки загальною площею 625 квадратних метрів.

Новопризначена очільниця райдержадміністрації вказала, що її чоловік володіє автомобілем «ВАЗ 21113» 2004 року випуску.

Торік у Національній акціонерній компанії «Украгролізинг» Жанні Кордас нарахували 192 тисячі 559 гривень зарплатні за основним місцем роботи та понад 14 тисяч гривень гонорару. Натомість її чоловік у 2019 році отримав 40 тисяч 731 гривню пенсії.

Корпоративними правами та значними грошовими заощадженнями торік вона офіційно не володіла.

Нагадаємо, кореспонденти сайту «Є» вже розглянули електронні декларації новопризначених голів Білогірської РДА Юрія Загоруйка, Віньковецької РДА Володимира Лужняка, Волочиської РДА Юрія Марущина та Чемеровецької РДА Юлії Андрущенко.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую