ye-logo.v1.2

Хмельницьку міськраду поповнить новий депутат від партії «За конкретні справи»

Політика 2805
Олександр Мазурук є фізичною особою-підприємцем
Олександр Мазурук є фізичною особою-підприємцем. Фото: spravy.org.ua

Рішення про обрання депутатом Олександра Мазурука ухвалила виборча комісія.

У Хмельницькій міській раді з’явиться новий депутат — Мазурук Олександр Анатолійович. Про це свідчить рішення Хмельницької міської виборчої комісії, ухвалене вчора, 25 лютого.

Згідно з рішенням виборчої комісії, Олександр Мазурук балотувався до Хмельницької міської ради на місцевих виборах 2015 року від партії «За конкретні справи», співголовою якої є нардеп Олександр Герега. Тоді він не потрапив до цього органу місцевого самоврядування. Нині ж такі зміни сталися через дострокове припинення повноважень іншого депутата міськради від цієї політичної сили Івана Франка, який помер 10 лютого цього року.

Також у рішенні виборчої комісії йдеться, що Олександр Мазурук народився 11 серпня 1969 року, має середню спеціальну освіту й проживає у Хмельницькому. В обласному центрі він зареєстрований як фізична особа-підприємець.

За інформацією ресурсу «YouControl», основним видом його діяльності як ФОПа є оптова торгівля зерном, необробленим тютюном, насінням і кормами для тварин. Крім того, він є співзасновником товариств з обмеженою відповідальністю «Маріо ТОВ» й «Гетьман-Поділля» та з 2016 року є керівником Хмельницької обласної організації Федерації кікбоксингу України «ВАКО».

За інформацією руху «Чесно», Олександр Мазурук балотувався до Хмельницької міської ради не лише у 2015 році. Також він намагався туди потрапити по мажоритарці на місцевих виборах у 2012-у від партії «Єдиний центр».

Читайте також: Хмельницька міська рада виступила проти законопроєкту про обіг землі

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую