ye-logo.v1.2

Рада відправила Гончарука у відставку: як голосували депутати від Хмельниччини

Політика 2082
Нагадаємо, в уряді Гончарука працювало двоє вихідців з Хмельниччини
Нагадаємо, в уряді Гончарука працювало двоє вихідців з Хмельниччини. Фото: скрін з відео

Відтак, під час голосування підтримали відставку всього уряду.

Сьогодні, 4 березня, Верховна Рада на позачерговому засіданні ухвалила проект постанови про звільнення Олексія Гончарука з посади Прем’єр-міністра України, відтак підтримала відставку всього уряду. Відповідне рішення підтримали 353 народних депутати. Як відомо, Гончарук був призначений прем’єр-міністром 29 серпня 2019 року.

Згідно з даними поіменного голосування на сайті Верховної Ради, майже всі нардепи від Хмельниччини підтримали постанову про звільнення. Так представники пропрезиденської фракції «Слуга народу», а саме Микола Стефанчук, Денис Монастирський, Ігор Марчук, Олексій Жмеренецький, Олена Копанчук, Юрій Заславський, Володимир Ватрас, Сергій Мандзій - натиснули на кнопки «за». Позафракційний Сергій Лабазюк також підтримав відставку, натиснувши кнопку «за». Народний обранець від Хмельниччини з депутатської групи «За майбутнє» Олександр Герега був відсутній, а ще один депутат з цієї ж групи Віктор Бондар натиснув кнопку «за».

Нагадаємо, в уряді Гончарука працювало двоє вихідців з Хмельниччини. Міністерка у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України Оксана Коляда (раніше — Гаврилюк) народилася у Волочиську, а очільник Міністерства юстиції Денис Малюська — у Дунаївцях. Чи залишаться вони в уряді, чи підуть з посад стане відомо згодом, під час голосування за новий склад уряду.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую