ye-logo.v1.2

Президент звільнив очільницю однієї із райдержадміністрацій Хмельниччини

Політика 3845
До призначення на посаду голови РДА Надія Вікарська працювала заступницею очільника цієї ж райдержадміністрації
До призначення на посаду голови РДА Надія Вікарська працювала заступницею очільника цієї ж райдержадміністрації. Фото: adm-km.gov.ua

З посади піде очільниця Старосинявської РДА.

Сьогодні, 17 червня, на сайті президента України з'явилось розпорядження про звільнення голови Старосинявської РДА. У документі зазначена підстава звільнення.

«Звільнити Надію Миколаївну Вікарську з посади голови Старосинявської районної державної адміністрації Хмельницької області згідно з поданою нею заявою», - йдеться у розпорядженні.

Надія Миколаївна до звільнення встигла прозвітувати перед НАЗК про власні доходи та статки за 2019 рік. Згідно із декларацією, в її власності земельна ділянка в селі Пишки Старосинявського району, у спільній власності з чоловіком та дітьми будинок в селищі, у Старосинявської селищної ради орендує ще одну земельну ділянку. Торік у Старосинявській РДА їй нарахували 317 511 гривень зарплати, ще 61 497 гривень мала пенсії, дохід від надання майна в оренду склав 8 989 гривень.

Чоловік Надії Вікарської, Павло, має по ділянці у селі Пишки та Заставці Старосинявського району та причіп. У 2010 році в нього з'явилась автівка «Chevrolet Aveo» 2008 року випуску, вартість якої 30 000 гривень.

У відділі культури національностей релігії та туризму Старосинявської селищної ради йому нарахували 112 113 гривень зарплати, у відділі освіти молоді спорту культури – ще 35 261 гривню зарплати. Його дохід від надання майна в оренду у 2019 році склав 9 982 гривні, а дохід від відчуження рухомого майна – 40 000 гривень. 

Нагадаємо, Володимир Зеленський призначив Надію Вікарську на посаду голови Старосинявської РДА у лютому 2020 року.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую