ye-logo.v1.2

Які статки та доходи задекларувала нова голова Старосинявської райдержадміністрації

Політика 3886
Надія Вікарська донедавна працювала першим заступником голови Старосинявської райдержадміністрації
Надія Вікарська донедавна працювала першим заступником голови Старосинявської райдержадміністрації. Фото: adm-km.gov.ua

Огляд біографії та електронної декларації Надії Вікарської.

Кореспонденти сайту «Є» продовжують аналізувати біографії та електронні декларації новопризначених очільників районних державних адміністрацій Хмельницької області. На черзі Вікарська Надія Миколаївна, яку Володимир Зеленський призначив головою Старосинявської РДА.

За інформацією офіційного сайту Старосинявської райдержадміністрації, Надія Вікарська народилася 13 березня 1964 року в селі Лисогірка Дунаєвецького району. Вищу освіту вона здобула у Тернопільському інституті народного господарства. До кінця 2018 року Надія Миколаївна працювала в різних податкових службах, зокрема, й на керівних посадах. Наприклад, у цьому секторі її остання посада — начальник Старосинявської Державної податкової інспекції. А з кінця 2018-го й донедавна вона працювала першим заступником голови Старосинявської районної державної адміністрації. А вже 21 лютого цього року Володимир Зеленський призначив її головою цієї ж РДА.

Надія Миколаївна подала останню електронну декларацію 11 грудня 2019 року. Відповідно у ній вказано її доходи та статки за 2018-й. На момент написання матеріалу новіших декларацій Надії Вікарської у реєстрі Національного агентства з питань запобігання корупції не було.

Отож, Надія Вікарська у 2018 році особисто володіла двома земельними ділянками у Старій Синяві та селі Пишки Старосинявського району. Їх загальна площа становила 20 тисяч 100 квадратних метрів. Також у райцентрі їй належало 25 відсотків права власності на житловий будинок площею 107 «квадратів». Її ж чоловік Павло Вікарський тоді володів двома земельними ділянками загальною площею 20 тисяч 500 метрів квадратних метрів. Вони розташовані у селах Пишки та Заставці Старосинявського району.

Надія Вікарська вказала у декларації, що позаминулого року її чоловік мав у власності «Daewoo Lanos» 2004 року випуску та причіп.

У 2018 році Надії Миколаївні нарахували 135 тисяч 855 гривень зарплатні за основним місцем роботи у Красилівській об’єднаній державній податковій інспекції, 46 тисяч 658 гривень — у головному управлінні Державної фіскальної служби у Хмельницькій області, понад 46 тисяч гривень — у Старосинявській райдержадміністрації та 54 тисяч гривень пенсії. Також вона задекларувала й інші види доходів: 4 тисячі 205 гривень від надання майна в оренду та 250 гривень профспілкових виплат.

Натомість її чоловіку у тому ж році нарахували 108 тисяч 672 гривень зарплатні за основним місцем роботи у відділі культури національностей релігії та туризму Старосинявської селищної ради та 39 тисяч 496 гривень — у відділі освіти молоді спорту культури тієї ж селищної ради. Також він отримав 4 тисячі 590 гривень доходу від надання майна в оренду та 30 тисяч гривень від відчуження рухомого майна.

Нагадаємо, кореспонденти сайту «Є» вже розглянули декларації новопризначених голів Білогірської РДА Юрія Загоруйка, Віньковецької РДА Володимира Лужняка, Волочиської РДА Юрія Марущина, Городоцької РДА Жанни Кордас, Деражнянської РДА Олександра Щербаня, Дунаєвецької РДА Ярослава Купчика, Ізяславської РДА Івана Федорчука, Кам’янець-Подільської РДА Анатолія Бернашевського, Красилівської РДА Василя Кравчука, Летичівської РДА Раїси Кабанової, Новоушицької РДА Олександра Солов’я, Полонської РДА Анатолія Мороза, Славутської РДА Олександра Мельника, Старокостянтинівської РДА Альони Пасічник, Хмельницької РДА Артема Багінського та Чемеровецької РДА Юлії Андрущенко.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую