ye-logo.v1.2

Голова Хмельницької ОДА сплатив штраф

Політика 2106
Дмитро Габінет каже, що сплатив 17,6 тисячі гривень за порушення карантину
Дмитро Габінет каже, що сплатив 17,6 тисячі гривень за порушення карантину. Фото: з архіву

Про це Дмитро Габінет заявив сьогодні, 3 липня.

Голова Хмельницької облдержадміністрації Дмитро Габінет виконав рішення суду від 19 червня, яким його визнали порушником карантинних вимог та оштрафували на 17 тисяч гривень.

«До речі, вчора (2 липня – прим.авт.) я сплатив штраф, про який всі знають, що нас оштрафували на 17 тисяч, - заявив сьогодні, 3 липня, Дмитро Габінет на брифінгу в Хмельницькій ОДА. – З урахуванням судових витрат і послуг банку – це вийшло 17 тисяч 610 гривень 40 копійок. Сума, яка була повністю мною сплачена. І я тепер маю повне моральне право вимагати від усіх дотримуватися маскового режиму».

Нагадаємо, 3 червня на Хмельниччині з робочим візитом перебував президент України Володимир Зеленський. Під час прогулянки вулицею Проскурівською Володимир Зеленський з іншими чиновниками, серед яких був і Дмитро Габінет, завітали в одну з кав'ярень, яка на той момент не мала права приймати відвідувачів. Згодом правоохоронці склали адмінпротоколи щодо порушення карантинних вимог президентом України та ще шістьма особами, які розглянув Хмельницький міськрайонний суд. Рішенням суду – усі мають сплатити 17 тисяч штрафу.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую