ye-logo.v1.2

Сергій Лабазюк розповів, хто представляє команду «За Майбутнє» в Хмельницькій області На правах реклами

Політика 2988
Хмельницька обласна організація партії ще остаточно не сформована
Хмельницька обласна організація партії ще остаточно не сформована. Фото: Пресслужба нардепа Сергія Лабазюка

Хмельницьку обласну організацію партії «За Майбутнє» представлятимуть Сергій Лабазюк зі своєю командою партії «Поруч»

Лідер обласної організації партії «За Майбутнє» Сергій Лабазюк запевнив, що кожен представник їхньої команди – досвідчений фахівець, який спроможний оперативно реагувати на звернення хмельничан та розв’язувати найскладніші проблеми. У їх готовності працювати цілодобово народний депутат бачить успіх партії.

Тож Хмельницьку обласну організацію партії «За Майбутнє» представлятимуть Сергій Лабазюк зі своєю командою партії «Поруч», яку люди знають по роботі на 188-му виборчому окрузі, лідер Хмельницької обласної організації партії «Відродження», народний депутат Віктор Бондар і його команда, які багато років результативно працювали на 191-му окрузі. Разом з ними - керівник фракції Аграрної партії у Хмельницькій облраді Сергій Іващук зі своєю командою, які успішно відстоюють інтереси подолян на рівні області. «Після об’єднання ми стали єдиною командою «За Майбутнє Хмельниччини!», - зазначив депутат в інтерв’ю одному із місцевих сайтів.

Проте Хмельницька обласна організація партії ще остаточно не сформована, саме тому Сергій Лабазюк наголошує, що двері партії «За Майбутнє» відчинені для «…сильних духом професіоналів, які не бояться викликів, готові до відповідальності, знають місцеву проблематику і мають чітке бачення як щодо розв’язання нагальних проблем, так і щодо розвитку громади».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую