ye-logo.v1.2

Новий голова Старосинявської РДА: хто він та що задекларував

Політика 4960
Старосинявську РДА очолив Іван Луценко
Старосинявську РДА очолив Іван Луценко. Фото: bun.com.ua

Опубліковане відповідне розпорядження.

Сьогодні, 19 серпня, президент України Володимир Зеленський підписав розпорядження про призначення очільника Старосинявської районної державної адміністрації. Про це йдеться на офіційному сайті глави держави.

«Призначити Івана Миколайовича Луценка головою Старосинявської районної державної адміністрації Хмельницької області», - йдеться у документі.

Згідно із декларацією кандидата на посаду, Іван Миколайович до призначення був начальником відділу інфраструктури, енергетики та захисту довкілля в Управлінні агропромислового розвитку Старосинявської районної державної адміністрації. Зареєстрований та проживає у Старій Синяві. У тому ж населеному пункті має будинок площею 100,2 квадратних метрів та три земельних ділянки, ще одну орендує у Старосинявській селищній раді. Серед транспортних засобів вантажівка - «ГАЗ-САЗ 3503» та два легковики «ВАЗ 2121» й «ГАЗ 2401». У 2019 році новому очільнику району в Управлінні агропромислового розвитку Старосинявської районної державної адміністрації нарахували 201 011 гривень зарплати. Ще 4 140 гривень склав його дохід від надання майна в оренду, 5 000 гривень мав дотації за утримання молодняка великої рогатої худоби від Департаменту агропромислового розвитку Хмельницької ОДА та 23 329 гривень пенсії.

Дружина Івана Луценка, Лариса, має земельну ділянку в Старій Синяві та квартиру в місті Ірпінь Київської області площею 38,4 квадратних метрів. Набута у власність нерухомість у 2018 році, на той момент її оціночна вартість становила 115 200 гривень. Працює Лариса Петрівна у Старосинявській центральній районній лікарні, де їй торік нарахували 82 926 гривень, ще 23 392 гривні мала пенсії.

Нагадаємо, у червні на сайті президента України з'явилось розпорядження про звільнення голови Старосинявської РДА Вікарської Надії Миколаївни, яка пропрацювала всього близько чотирьох місяців. Підстава — подана нею заява. 

Читайте також: Зеленський звільнив очільницю Чемеровецької РДА

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую