ye-logo.v1.2

Призначено голову Чемеровецької РДА: хто очолив район

Політика 4368
Юрій Завальнюк очолив Чемеровецьку РДА
Юрій Завальнюк очолив Чемеровецьку РДА. Фото: із фейсбуку Юрія Завальнюка

Аналіз декларації нового керівника.

Сьогодні, 28 вересня, президент України Володимир Зеленський підписав розпорядження про призначення голови Чемеровецької районної державної адміністрації. Про це йдеться у відповідному документі, розміщеному на офіційному сайті глави держави.

«Призначити Юрія Анатолійовича Завальнюка головою Чемеровецької районної державної адміністрації Хмельницької області», - зазначено у документі.

Згідно з інформацією на сайті Хмельницької обласної ради, Юрію Анатолійовичу 37 років. Він має вищу освіту, яку здобув у Подільському державному аграрно-технічному університеті. Він позапартійний депутат Хмельницької обласної ради сьомого скликання, обраний від Хмельницької територіальної організації Радикальної Партії Олега Ляшка, член депутатських груп «Підтримка підприємництва та фермерів Хмельницької області», «Аграрії Хмельниччини». До призначення обіймав посаду начальник відділу екології та природних ресурсів Чемеровецької РДА.

Згідно із декларацією, Юрій Завальнюк зареєстрований та проживає у Чемерівцях. Однак ні місця прописки, ні місця фактичного проживання у документі не вказано. У власності керівника лише земельна ділянка у селі Чагарівка Чемеровецького району. Торік у Чемеровецькій РДА йому нарахували 164 081 гривню зарплати, ще на 737 гривень отримав подарунку в негрошовій формі від профспілкових організацій. Ще 315 000 гривень мав готівкових збережень. 

Нагадаємо, на початку серпня президент підписав розпорядження про звільнення тодішньої очільниці Чемеровеччини Юлії Андрущенко. Підставою для звільнення стала написана Юлією Віталіївною заява. Пропрацювала вона на посаді майже пів року.

Читайте також: Нове керівництво ДБР у Хмельницькому: аналіз декларацій правоохоронців

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую