ye-logo.v1.2

«Вліз не туди»: Габінет розповів деталі і причини свого звільнення

Політика 6085
Серед інших деталей і емоційних реплік Дмитро Габінет зазначив, що цього року було найбільше корупційних арештів пов
Серед інших деталей і емоційних реплік Дмитро Габінет зазначив, що цього року було найбільше корупційних арештів пов'язаних з органами влади в тому числі на території Хмельниччини.. Фото: Андрія Ящишина

Сьогодні, голова Хмельницької ОДА, звітував за рік роботи на посаді.

В рамках звіту про роботу Дмитро Габінет розповів, що на його думку вдалося зробити протягом року в області. В основному оперував цифрами, повідомив про те, як реалізовується програма «Велике будівництво», скільки зробили у сферах медицини, освіти і культури. Він подякував голові обласної ради Михайлу Загородному за "поради мудрішої і старшої людини", міському голові Олександру Симчишину, команді своїх заступників та радників. 

Чимало приділив уваги Дмитро Анатолійович і причинам його звільнення, про яке стало відомо в середу, 18 листопада і кадровим питанням загалом. Він в деталях розповів, як, хто і коли йому повідомив про звільнення і зізнався, що «над цим працювали з першого дня призначення».

«Мене запросили у вівторок в Офіс президента. Кирило Тимошенко (заступник голови Офісу президентаавт.) мене зустрів, напоїв чаєм і сказав: прийнято рішення – ми вас звільняємо. Чому? Він відповів: не я приймав рішення, не можу вам сказати причину, просто доводжу рішення», – передав розмову Дмитро Габінет.

Він зазначив, що в Офісі президента не мають жодних претензій до його роботи і навіть запевняють, що Хмельниччина одна з кращих за показниками, але причина не в роботі, а в іншому.

«Я здогадуюсь (про причину звільненняавт.). Допомагали «друзі», народні депутати, як з правлячої коаліції, так і не з правлячої, які робили все, щоб я пішов з цієї посади протягом року, з першого дня мого перебування на посаді», – пояснив Дмитро Габінет і додав, що окремі народні депутати від самого початку «намагалися його нагнути і диктувати, які рішення приймати».

Серед інших деталей і емоційних реплік Дмитро Габінет зазначив, що цього року було найбільше корупційних арештів пов’язаних з органами влади в тому числі на території Хмельниччини. Він припустив, що частково його звільнення пов’язано і з роботою у цьому напрямку.

«Зняли нещодавно Ігоря Івановича Вуїва (екс-начальник управління СБУ у Хмельницькій області авт.), хочу подякувати йому за роботу. Ми почали певні процеси в напрямку певних сільгосппідприємств і в дорожній сфері… Тому я вважаю, що і його звільнення, і моє частково, пов’язано і з цими питаннями. Тому що залізли туди, куди не треба було, куди раніше не лізли», – сказав Дмитро Габінет і додав, що такі процеси тривали б і надалі, бо «деякі особи виходять за рамки дозволеного».

Повну версію звіту можна дивитися на каналі Сайту "Є":

Читайте також: Голова Хмельницької ОДА розповів, коли варто ввести повний локдаун

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую