ye-logo.v1.2

Нардеп від Хмельниччини пропустив більшість голосувань у Верховній Раді

Політика 2978
Олександр Герега взяв участь у семи відсотках парламентських голосувань
Олександр Герега взяв участь у семи відсотках парламентських голосувань. Фото: ілюстративне пресслужби Верховної Ради України

Загалом дев’ятеро народних обранців пропустили понад 90 відсотків голосувань.

Представники Комітету виборців України підсумували результати роботи Верховної Ради за минулий рік. Зокрема, визначили парламентарів, які пропустили понад 90 відсотків голосувань. До їх числа потрапив нардеп від Хмельниччини Олександр Герега. Про це повідомили на сайті КВУ.

За інформацією Комітету виборців України, з 1 січня 2020 року до 1 січня 2021-го у Верховній Раді відбулося 4 тисячі 154 голосувань за різні законодавчі акти. Проте деякі народні депутати майже не брали у них участі.

«Впродовж року дев’ятеро нардепів пропустили понад 90 відсотків голосувань. Найнижчий показник у представника «Опозиційної платформи — За життя». Він взяв участь у трохи більше, ніж одному відсотку голосувань. Схожий показник у Степана Івахіва з групи «За майбутнє», який взяв участь у двох відсотках голосувань», — зазначили представники КВУ.

Серед таких нардепів є представник Хмельниччини — Олександр Герега, який є членом депутатської групи «За майбутнє». Впродовж 2020 року він взяв участь у семи відсотках голосувань.

Також до списку нардепів, які пропустили більшість голосувань увійшли: Олександр Дубінський від «Слуги народу» та Вадим Рабінович від «Опозиційної платформи — За життя» взяли участь у 5% голосувань, Ігор Палиця від «За майбутнє» — 8%, позафракційні Дмитро Шенцев і Андрій Деркач — у 9%, Ігор Абрамович від «Опозиційної платформи — За життя» — 10%.

Читайте також: Яких депутатів Хмельницької облради визнали найуспішнішими кандидатами

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую