ye-logo.v1.2

Кабмін погодив призначення двох заступників голови Хмельницької ОДА

Політика 2684
У Хмельницькій ОДА відбудуться кадрові зміни
У Хмельницькій ОДА відбудуться кадрові зміни. Фото: з архіву

Офіційного розпорядження голови облдержадміністрації про призначення заступників ще немає.

Сьогодні, 18 січня, на позачерговому засіданні Кабмін проголосував за погодження призначення семи заступників голів обласних державних адміністрацій. Серед переліку два заступники Сергія Гамалія. Про це повідомив на сторінці у фейсбуці представник уряду у Верховній Раді Василь Мокан.

Уряд проголосував за погодження призначення:

Білика Володимира Якимовича - заступником голови Хмельницької ОДА

Юр'єва Володимира Васильовича - заступником голови Хмельницької ОДА.

Декларації кандидата на посаду Володимира Білика у реєстрі декларацій немає.  А от Володимир Юр'єва як кандидат на посаду прозвітував про свої доходи за 2019 рік. Відомо, що він із Кам'янця-Подільського, одружений, має трьох синів. Володіє двома земельними ділянками у селі Голосків  на Кам'янеччині, водним засобом марки «Regal», який набув у власність у 2019 році.

Володимиру Юр'єву належать корпоративні права ТОВ «Український кристал», ТОВ «ТД Кристал Лайт»,  ТОВ «Торгово-виробничий  центр», ТБ «Укркристал» і ТОВ «Фруктовія».

Є кінцевим бенефіціарним власником (контролером) ТОВ «Український кристал», ТОВ «Торгово-виробничий  центр», ТОВ «Фруктовія». Усі підприємства зареєстровані у Кам'янці-Подільському.

Заробітна плата отримана за основним місцем роботи у ТОВ «Український кристал» у 2019 році склала 54 900 гривень, за сумісництвом у ТОВ «Фруктовія» Володимиру Васильовичу нарахували 50 400 гривень та у Подільському державному аграрно-технічному університеті 2 622 гривень. Готівкою зберігав 44 000 гривень.

Дружина, Оксана Юр'єва, має будинок площею 460,9 квадрата і земельну ділянку  селі Маків на Дунаївеччині, квартиру площею 97,4 квадрата і ділянку у Кам'янці-Подільському, автомобілі «Toyota Venza» і «Volkswagen Arteon». Володіє корпоративними правами  ТОВ «Український кристал» і є кінцевим бенефіціарним власником (контролером) цього ж підприємства. У 2019 році дохід від зайняття підприємницькою діяльністю Оксани Борисівни склав 974 537 гривень,  15 892 гривні мала стартових виплат, ще 52 500 гривень зарплати їй нарахували за основним місцем роботи у ТОВ «Український кристал», від цього ж підприємства їй повернули 902 400 гривень поворотної фінансової допомоги.

У 2017 році в підприємиці виник кредит в розмірі 1 034 065 гривень, який був взятий у ТОВ «Порше Мобіліті». Поручителем у  цій фінансовій операції був Володимир Юр'єв.

Нагадаємо, на початку січня у голови Хмельницької облдержадміністрації Сергія Гамалія з’явився новий перший заступник. Ним став Сергій Григорович Тюрін, який займався підприємницькою діяльністю у сфері права.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую