ye-logo.v1.2

Президент звільнив голову Хмельницької райдержадміністрації

Політика 3918
Артем Багінський пропрацював головою РДА більше року
Артем Багінський пропрацював головою РДА більше року. Фото: із фейсбуку

Підстава для звільнення – подана ним заява.

Учора, 11 березня, президент України Володимир Зеленський підписав розпорядження про звільнення голови Хмельницької районної державної адміністрації. Про це йдеться на офіційному сайті глави держави.

«Звільнити Артема Олександровича Багінського з посади голови Хмельницької районної державної адміністрації Хмельницької області згідно з поданою ним заявою», - йдеться у тексті документа.

Артем Олександрович пробув на посаді трохи більше року, адже його пизначення відбулось 25 лютого 2020 року. Уже колишній голова не встиг прозвітувати про доходи та статки за 2020 рік, коли перебував на посаді, але на сайті НАЗК є декларація про доходи за 2019 рік, яку він подав через деякий час після свого призначення на посаду.

Згідно із цією інформацією, Артем Багінський має квартиру в селі Грузевиця та частку квартири в обласному центрі. У 2019 році володів корпоративними правами та був кінцевим бенефіціаром  компаній «Адвокатське бюро Артема Багінського», «Юридичне бюро Багінського» та «Укрштамп». У дружини, Ольги Багінської, є легковик «Geely FE-1» 2012 року випуску й куплений у тому ж таки році.

Родина Багінський звітує про такі доходи у 2019 році: соціальна допомога по догляду за дитиною до трьох років 7 740 гривень дружини та 283 765 гривень доходу із прощеного боргу від третьої особи, які належали посадовцю. Зазначимо, що у декларації за 2018 рік Артем Олександрович також вказав компанії, які йому належать, а у графі доходів декларації вказував кошти, які надійшли від підприємницької діяльності. У 2019 році, згідно із документом, такого доходу голова не мав. Однак мав заощадження – більш як 7 тисяч гривень та 14 тисяч доларів.

Читайте також: На Хмельниччині звільнили 14 голів райдержадміністрації

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую