ye-logo.v1.2

Симчишин призначив на посади двох чиновників, а одного звільнив

Політика 4406
Відповідні розпорядження міський голова підписав кілька тижнів тому, але оприлюднили їх лише нині
Відповідні розпорядження міський голова підписав кілька тижнів тому, але оприлюднили їх лише нині. Фото: ілюстративне з архіву редакції

Наприклад, директора отримав туристично-інформаційний центр, створений кілька місяців тому.

Вчора, 23 липня, на сайті Хмельницької міської ради було опубліковано три розпорядження Олександра Симчишина, які стосуються кадрової політики. Згідно з ними, він призначив на нові посади Віктора Герасимчука та Сергія Щербанюка, а звільнив — Василя Головатюка. Насправді такі зміни відбулися ще кілька тижнів тому, але документи, які про них свідчать, оприлюднили лише нині.

Отож, ще зі 7 липня міський голова звільнив Василя Головатюка з посади директора спортивно-культурного центру «Плоскирів», що у мікрорайоні Гречани. Причиною стала подана ним заява. До речі, з того ж дня Василь Сергійович почав працювати заступником голови Хмельницької районної державної адміністрації.

Натомість наразі виконувачем обов’язків директора СКЦ «Плоскирів» призначений його заступник Роман Гурницький.

Директора цього місяця отримало нещодавно створене комунальне підприємство «Хмельницький туристично-інформаційний центр». З 5 липня його почав очолювати Віктор Герасимчук. Його призначили за результатами  проведеного у червні конкурсу.

Згідно з його електронною декларацією кандидата на посаду, донедавна Віктор Іванович працював у двох товариствах з обмеженою відповідальністю: одеському «Ові-Дистрибушн» та дніпровському «Виробниче об’єднання «Дніпрошкіргалантерея». Крім того, займався підприємницькою діяльністю.

Так, у ресурсі «YouControl» зазначено, що Віктор Герасимчук був зареєстрований як фізична особа-підприємець у селі Нижчі Вовківці. Типом його діяльності була «Роздрібна торгівля комп’ютерами, периферійним устаткуванням і програмним забезпеченням у спеціалізованих магазинах». Нині діяльність цього ФОПа припинена.

На основі проведеного конкурсу директора отримав і Центру культури і дозвілля села Олешин, яке входить до складу Хмельницької міської громади. Цю посаду з 15 липня почав обіймати Сергій Щербанюк, який раніше працював заступником директора Міського будинку культури.

За інформацією «YouControl», Сергій Михайлович також є співзасновником кількох громадських організацій: «Подільська молодіжна громадська організація «Футбольний клуб «Гайдук», «Картинг клуб парку культури та відпочинку», «Академія регбі Хмельниччини».

Читайте також: Мільйонер стане заступником голови Хмельницької ОДА: що про нього відомо

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую