ye-logo.v1.2

Новим заступником Симчишина став колишній ректор прикордонної академії

Політика 5670
Олег Шинкарук буде заступником міського голови з питань діяльності виконавчих органів влади
Олег Шинкарук буде заступником міського голови з питань діяльності виконавчих органів влади. Фото: Андрія Ящишена

Відтепер посаду обіймає Олег Шинкарук.

Сьогодні, 20 жовтня, під час засідання сесії Хмельницької міської ради депутати проголосували за призначення нового заступника Олександра Симчишина. Ним став 51-річний Олег Шинкарук. До червня 2020 року генерал-майор очолював Національну академію Держприкордонслужби України. Після того, до жовтня 2021 року, був на посаді проректора Львівського державного університету внутрішніх справ МВС України. Тепер він займе посаду заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів влади.

Таку пропозицію виніс на розгляд сесії Олександр Симчишин, а депутати підтримати рішення одноголосно. Причиною кадрових змін стало звільнення з посади заступника міського голови Романа Примуша, який нещодавно змінив місце роботи і став радником голови Державної служби надзвичайних ситуацій України. Тож депутати сьогодні також проголосували за виключення Романа Примуша з персонального складу виконавчого комітету міської ради.

«У нас немає повноважень перших, других, третіх заступників. Посада першого заступника ліквідована. Повноваження заступників визначаються розпорядженням міського голови і вони змінюються протягом каденції не один раз», - пояснив Олександр Симчишин.

Попередньо визначено, що Олег Шинкарук на новій посаді буде займатися кількома напрямками: цивільним захистом, штабом з ліквідації надзвичайної ситуації, комунальним підприємством «Інфоцентр» та взаємодіятиме з правоохоронцями і силовими структурами. Частину інших напрямків і повноважень визначатимуть вже після його призначення.

Офіційно до своїх обов'язків Олег Шинкарук приступить 22 жовтня.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую