ye-logo.v1.2

Симчишин визначився, хто керуватиме управлінням земельних ресурсів

Політика 6449
Нинішню назву управлінню земельних ресурсів депутати міськради дали у лютому 2021 року
Нинішню назву управлінню земельних ресурсів депутати міськради дали у лютому 2021 року. Фото: ілюстративне з архіву редакції

Людмила Вікторівна раніше лише виконувала обов’язки начальника цього управління.

У Хмельницькому міське управління земельних ресурсів отримало начальника. Цю посаду займе Людмила Матвеєва. Про це свідчить розпорядження, яке Олександр Симчишин підписав 3 лютого.

У документі зазначено, що Людмилу Матвеєву з 7 лютого призначено начальницею управління земельних ресурсів. У керівне крісло її переведуть з колишньої посади — заступниці начальника цього управління.

За інформацією ресурсу «Опендатабот», фактично Людмила Вікторівна виконувала обов’язки очільника цього структурного підрозділу міськради з квітня 2019 року. Тоді це було управління земельних ресурсів і земельної реформи департаменту архітектури, містобудування та земельних ресурсів. Однак у лютому минулого року депутати перейменували його на управління земельних ресурсів під час реорганізації старого департаменту. Втім, лише нещодавно Олександр Симчишн призначив йому начальника.

Остання щорічна електронна декларація Людмили Матвеєвої датована березнем минулого року. Відповідно вона охоплює період за 2020 рік. Тоді їй не належали об'єкти нерухомості. Але вона вказала квартиру в Хмельницькому, яка перебувала у власності її мами. Позаторік Людмила Вікторіїна володіла автомобілем «АЗЛК» 1999 року випуску, а її батько — «Mersedes-Benz» 1994 року випуску.

У 2020 році Людмилі Матвеєвій нарахували 245 тисяч 709 гривень зарплатні за роботу в міському управлінні земельних ресурсів та земельної реформи. Також задекларувала 132 тисячі 90 гривень доходу чоловіка, Геннадія Матвеєва, від зайняття підприємницькою діяльністю.

Читайте також: Новий керівник «Хмельницькводоканалу»: що відомо про Олександра Новосада

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую