ye-logo.v1.2

Новий раунд переговорів з державою-окупантом можливо пройде ввечері 2 березня

Політика 3801
Україна ніколи не пристане на ультиматуми ворога
Україна ніколи не пристане на ультиматуми ворога. Фото: ілюстративне з фейсбуку СБУ

Позиції української делегації незмінні — негайне припинення вогню та відведення російських військ з території нашої країни.

Сьогодні, 2 березня, ввечері може пройти другий раунд перемовин між Україною та Росією. Про це виданню «Суспільне Новини» повідомив радник голови Офісу президента Олексій Арестович.

«Перемовини будуть сьогодні ввечері. Це буде другий раунд. Я думаю буде все так само. Нічого не зміниться. Ми стоятимемо на своєму. Склад той самий», — розповів Олексій Арестович.

Нагадаємо, перший раунд переговорів пройшов 28 лютого поблизу українсько-білоруського кордону. Ключовим питанням стало негайне припинення вогню та відведення окупаційних військ з території нашої країни. В складі української делегації були голова фракції «Слуга Народу» Давид Арахамія, міністр оборони Олексій Резніков, радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк, перший заступник глави делегації в Тристоронній контактній групі Андрій Костін, народний депутат Рустем Умєров і заступник міністра закордонних справ Микола Точицький.

Після їх завершення Михайло Подоляк зазначив, що сторони визначили тоді низку пріоритетних тем, щодо яких намітилися певні рішення. Тож делегації повернулися у свої столиці для проведення консультацій.

«Переговори важкі. Щоправда, вже без будь-яких обов’язкових ультиматумів. Російська сторона, на жаль, все ще вкрай необ’єктивно дивиться на запущені нею руйнівні процеси», — зазначив у своєму твіттері Михайло Подоляк.

Також нагадаємо, що Служба безпеки України попереджує про можливу хвилю ворожих фейків. Мовляв, українське керівництво та уряд здали країну.

«Навіть у випадку зникнення зв’язку та можливості перевірити правдивість інформації, — будьте впевнені: неможливі ні капітуляція, ні здача інтересів України. Керівництво держави разом з народом протидіє російським військам і робить усе можливе для звільнення української землі від окупантів. Всі органи влади, війська, силові та правоохоронні органи стоятимуть до перемоги», — наголосили в СБУ.

Читайте також: Окупантам все важче втримувати боєздатність: втрати ворога станом на ранок 2 березня

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую