ye-logo.v1.2

Про мільярди доларів на мережу проросійських політиків в Україні

Політика 3701
В Україні видання Детектор медіа створило Дошку ганьби українських політиків та медійних персон, які підтримали агресію восії проти України
В Україні видання Детектор медіа створило Дошку ганьби українських політиків та медійних персон, які підтримали агресію восії проти України. Фото: detector.media

Журналіст-розслідувач Христо Грозєв з розповів про провал ФСБ росії.

Росія з 2014 року витратила мільярди доларів на мережу проросійських політиків і лідерів думок в Україні, але, зрештою, ті їх кинули на гроші. Про це в ефірі Youtube каналу «Продолжение следует» заявив журналіст-розслідувач Христо Грозєв з Bellingcat.

«Йдеться про мільярди доларів, а не рублів. Було витрачено з 14-го року і до сьогодні. Це було 150-160 високооплачуваних офіцерів ФСБ. Кожен з них мав необмежений бюджет, щоб вербувати українців будь-якого рівня", – розповів Христо Грозєв.

«Вони вербували на папері і потім виявилося, що... Ну так, вони летіли, щоб зустрічатися з ними в Таїланді, Мальдівах, Кіпрі. Ці гроші вони витратили на зустрічі. Їм давали готівкою», - заявив Грозєв.Також він сказав, що агентура не спрацювала: «І тут навіть ці українські агенти, які брали гроші, кинули їх. Просто кинули».

За словами журналіста, невдовзі він оприлюднить своє розслідування.

До вашої уваги повний випуск ефіру за участі Христо Грозєва.

Читайте також: Хмельничани об'єднали художників з України, айтішників та маркетологів і створили NFT-проєкт

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую