ye-logo.v1.2

Лев Бірюк, народний депутат України: «Я ж не отримав орден за заслуги перед Януковичем»

Політика 6316
Лев Бірюк, народний депутат України
Лев Бірюк, народний депутат України. Фото: автора

Хмельничанин висловив власну позицію з приводу рішення фракції «БЮТ-Батьківщина», яка запропонувала своїм депутатам, або відмовитися від президентських нагород, або залишити фракцію.

Лев Бірюк, у телефонній розмові з кореспондентом «Хмельницької народної газети «Є», заявив: «Подання на те, щоб мене нагородили орденом «За заслуги» ІІІ ступеня було ще 3 квітня 2009 року. Але Ющенко тоді не підписав. І я не вирішую, чи дадуть мені орден чи ні. А Янукович підняв архів, і підписав указ. Для мене це було дуже несподіванно. Але ж я не отримав нагороду за заслуги перед Януковичем, а за заслуги перед державою. Інша справа – захочу я нагороду забрати чи ні. Вчора нам вручали нагороди, але я не ходив! Якщо ви вважаєте, що я не маю заслуг перед державою, то точно не заберу той орден ніколи». На запитання, чи виключать пана Бірюка з фракції, Лев Васильович відповів: «А за що? Хіба винна річка, що хтось зайшов і закаламутив її? А ми потім кажемо: «От погана річка».

Нагадаємо, Президент України Віктор Янукович, напередодні 20-річниці Дня Незалежності України, нагородив Лева Бірюка орденом «За заслуги» ІІІ.

Коментарі:

yal76 08.09.2011 08:57

Бирюк в своем репертуаре:) всех запутал. Мол, я орден не беру, но и не отказываюсь. КрасавчЕГ!:)

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую