ye-logo.v1.2

У Хмельницькому Анатолій Гриценко закликав об'єднуватися

Політика 2830

Доки у парламенті канікули, народні депутати вирушили у регіони. У вівторок в нашому обласному центрі побував лідер партії “Громадянська позиція”, народний депутат України Анатолій Гриценко

“Якщо люди сидять у “хатах скраю”, і до села підходить бульдозер, то він першою руйнує якраз цю хату скраю. Тому нам потрібно об'єднуватися”, - саме ідея об'єднання та спільного відстоювання інтересів була головною під час прес-конференції Анатолія Гриценка. Крім того, нардеп висловив занепокоєність двома законопроектами (про продаж газотранспортної системи України та про продаж земель сільськогосподарського призначення), які планують винести на розгляд Верховної Ради вже у лютому. Прийняття цих законопроектів може позбавити країну незалежності та потягнути за собою серйозні протести. “Люди зовсім не сприймають пропозиції продажу землі, - зазначає Анатолій Степанович. - Люди бачать у цьому бажання кількох сімей скупити усі українські землі. Ну, скажіть, хто з ваших знайомих чи друзів може купити землю? Земля та газотранспортна система – останні стратегічні ресурси країни. І категорично не можна їх продавати”.

Щодо парламентських виборів, то Анатолій Гриценко утримався від прогнозів, скільки відсотків набере його партії. Не вірить він також і у єдиний список від опозиції. Однак, у спільних акціях та спільних діях у парламенті не сумнівається. А от Партії регіонів прогнозує невеселе майбутнє. “При нинішній політиці, яку вона веде, Партії регіонів буде проблематично здолати п'ятивідсотковий бар'єр. І опозиція може отримати у наступному парламенті більшість. А це означає, що уряд Януковича не зможе провести жодного корупційного законопроекту. Тому і влада Януковича буде закінчена у жовтні 2012 року”.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую