ye-logo.v1.2

Хмельницька FEMENістка Олександра Шевченко побилась у прямому ефірі

Політика 2744

Хмельницька FEMENістка Олександра Шевченко побилась у прямому ефірі Першого національного з нардепом від Партії регіонів Вадимом Колісніченком.

 Телеведучий Савік Шустер надав слово Олександрі Шевченко, щоб та розповіла про акцію руху під час виборів президента Росії в неділю.
- У нас що влада, що опозиція - одне і те ж Виходьте всі на Майдани, а то скоро опинимося в ж *** е, - заявила активістка руху.
У цей час депутат Колесніченко назвав активістку FEMEN повією. Після чого дівчина накинулася на парламентарія з кулаками. Савік Шустер спробував запобігти бійку, відтісняючи Олександру від депутата. Проте словесна перепалка продовжилася.
- Навіщо нам повії, які ганьблять Україну. Слухай, баба, вали звідси ... Хвора п'яна баба.", - Сказав Колесніченко.
- Чмо, закрий рот, про українок ти не можеш говорити ні слова!, - парирувала представниця FEMEN.
- Вона - громадянка України. Не треба її ображати, - звернувся Шустер до депутата. В цей час Олександра Шевченко плюнула Колесніченко в обличчя, після чого ведучий програми покликав до студії охорону.
Дівчина спокійно пішла з охоронцями, а в студії продовжилася словесна перепалка.
- Хіба хтось повірив у щирість і неподставную ситуацію Було видно, що дівчинка поводиться нещиро, постановочно і вульгарно?, - Заявила народний депутат від Партії регіонів Інна Богословська.
- Але не треба її обзивати, - парирував Шустер.
- Ви ведете себе не краще, - заявив журналіст Мустафа Найєм на адресу Богословської.
- Якщо це вам пара, то цілуйтеся і обіймайтеся з нею, - відповів Найему Колесніченко.
Резюмував все екс-президент України Леонід Кравчук.
- Хочу попросити всіх заспокоїтися. Якщо в студію запросили людини, її потрібно поважати. І не ображати один одного. Це не культурно для політика. Тим більше, жінку, яка б вона не була. Тим більше, перед 8 березня... Ця дівчина має свою точку зору і позицію. Щира вона чи ні, я хочу сказати: подивіться все на себе в дзеркало Чи можемо ми її засуджувати. Я не беруся. Я б хотів її послухати, - зазначив він.
Варто відзначити, що це не перша провокація FEMEN в прямому ефірі Шустер жити. 27 листопада 2009 активістка FEMEN Олександра Шевченко прорвалася на ефір програми в майці "Україна не бордель", в національному вінку, озброєна плакатом "Брехня жити». Вона звернулася до українців із закликом не вірити жодному депутатському слову. Причиною відчайдушного вчинку послужили цинічна брехня і невиконані обіцянки, дані в студії високопоставленими гостями. Напряму звинувативши у брехні присутніх спікерів, Олександра жбурнула в обличчя Нестору Шуфричу розірваний плакат і демонстративно покинула студію.

http://www.vsim.ua/Новини-Хмельницького/news/10221068

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую