ye-logo.v1.2

Губернатор подарував комп’ютери школярам

Політика 2309

В одному із найближчих до обласного центру сіл - Шаровечці – відкрили нову школу

Більше півтора мільйона гривень з обласного бюджету пішло на капітальний ремонт Шаровечківської школи (НВК), побудованої ще у 1936 році. Приміщення, яке перебувало понад 10 років у аварійному стані, нарешті стало придатним для навчання місцевих школярів.
Оновлене приміщення школи, яке розраховане на 220 місць, відкривали обласні та районні чиновники під музику оркестру Академії прикордонних військ та співи місцевих сільських талантів усім селом.
Нині двоповерхове приміщення відремонтованого навчального закладу має на кожному поверсі по 390 квадратних метрів. Сам заклад віднині має сучасну систему водовідведення та теплопостачання, їдальню та найсучасніші санвузли, яким позаздрили б і учні хмельницьких елітних шкіл. А ще у школі з’явився небачений до цього комп’ютерний клас з семи комп’ютерів, які особисто учням вручив голова облдержадміністрації Василь Ядуха.
До речі, загальна сума усіх реставраційних робіт школи, яку планувалося свого часу знести «під корінь», склала три мільйони 877 тисяч гривень. Окрім обласних та державних коштів, на реконструкцію було виділено 870 тисяч з сільського бюджету. 30 тисяч гривень дали спонсори.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую