ye-logo.v1.2

Чи будуть вибори до місцевого самоврядування чесними?

Політика 2411

запитали ми у хмельничан

Марія Василівна: – Я неодмінно піду та проголосую. Багато хто з моїх знайомих налаштований піти і віддати свій голос за тих кандидатів, які гідні вибору. Ми всі, і я в тому числі, сподіваємося, що вибори будуть чесними і прозорими, і що до влади прийдуть люди, які дотримають свого слова.

 

 

 

Олександр:  – За стільки років незалежності вибори вже мали б стати чесними. Проте, вважаю, що цього разу вони такими ще не будуть. Можливо, за кілька років ситуація покращиться.
Щодо того, чи піду я голосувати… Ні, цього року на вибори не піду, бо вже просто втомився від них. Можливо, на наступні вибори піду, аби віддати свій голос за достойного кандидата.

 

 

 

Денис: – На вибори, звісно, піду. Вважаю, що цього року вони будуть чесними. Я брав участь у минулому виборчому процесі і впевнено можу сказати, що фальсифікації були з боку різних кандидатів, бо вони могли за це заплатити. Цього року у зв’язку із кризою платити нема чим, тому є великі шанси, що фальсифікацій не буде.

 

 

 

 

Любов Веніамінівна:  – Впевнена, що вони будуть не зовсім чесними. Такі зараз часи та влада. Але свій обов’язок виборця я виконаю.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую