ye-logo.v1.2

Рейтинг губернаторів України. Василь Ядуха посів 9-те місце

Політика 4780

З 12-го на дев'яте місце піднявся губернатор Хмельницької області Василь Ядуха, збільшивши суму балів з 8 до 15,5.

У порівнянні з попереднім рейтингом («Коментарі» № 46 (289) від 2 грудня 2011 року) істотно змінилися позиції багатьох губернаторів. Сталося це, на жаль, не тому, що якимось керівникам вдалося домогтися видатних успіхів, а головним чином через помітного погіршення соціально-економічної ситуації в ряді регіонів протягом останнього кварталу минулого року. 

З 12-го на дев'яте місце піднявся губернатор Хмельницької області Василь Ядуха, збільшивши суму балів з 8 до 15,5. Ці малозначні, на перший погляд, зрушення вийшли в результаті зрівноважування декількох серйозних поліпшень і не менш серйозних провалів -  Пише liga.net
До числа поліпшень слід віднести підйом відразу на 16 позицій - з 21-го на п'яте місце - з оплати населенням ЖКП (за рік заборгованість у перерахунку на душу населення скоротилася на 2,02 грн.). Крім того, додаткові 13,5 бала Ядуха отримав завдяки зниженню частки працівників з тарифними ставками нижче мінімуму. 
У той же час він втратив 8 балів через погіршення динаміки сільського господарства - область опустилася з четвертого місця на 12-е, знизивши показник приросту з 21% за підсумками трьох кварталів до 16,7% за підсумками року. Ще 8 балів Ядуха позбувся через скорочення чисельності працівників підприємств, установ і організацій (майже на 3,5% в останньому кварталі і на 2,3% в цілому за рік). При цьому Хмельниччина вийшла на друге місце за рівнем вимушеної неповної зайнятості, який досяг 5,8% - гірше справи тільки в Запорізькій області. У грудні 11,4 тис. працівників Хмельниччини працювали в режимі неповного робочого дня (тижня) з економічних причин, а ще 2,4 тис. взагалі перебували у відпустках без збереження заробітної плати (на період припинення виконання робіт).

Порівняльна таблиця розвитку регіонів у 2011 році

Збільшене зображення можна переглянути перейшовши за посиланням -  таблиця розвитку регіонів у 2011 році

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую