ye-logo.v1.2

Голова Хмельницької обласної ТВК йде у відставку

Політика 1934

Україну облетіла звістка про те, що Василь Палаш, голова Хмельницької обласної територіальної виборчої комісії вирішив скласти повноваження у зв'язку із погіршенням стану здоров'я.

Таке повідомлення з'явилося на сайті інформаційного агентства «УНІАН». Сам же пан Палаш мотивує свої наміри піти з посади надмірним «виром пристрастей» навколо виборчого процесу.
«Я написав заяву на звільнення, бо вже більше не витримую, - каже голова Хмельницької обласної територіальної виборчої комісії Василь Палаш. - Я йшов працювати на вибори виключно для того, аби бути корисним своїм досвідом. Але більшість членів комісії грають у якісь свої ігри, відстоюють інтереси певних партій. Я неодноразово нагадував, що ми маємо забути про політику, і чесно підраховувати голоси. Що має бути сформована влада в області, яка працюватиме для її жителів. Але вони мене навіть не чують».
Однопартійці не схвалюють поведінку голови обласної ТВК.
«Він підводить всю партію! В найважчий та найважливіший момент скласти повноваження, все одно, що втікти з поля бою, - обурюється Василь Кравчук, голова обласної організації партії «Батьківщина». - Він навіть мені не подзвонив. З такими людьми ми демократичної країни не збудуємо. Може бути, що його хтось налякав, може купив — може бути сто причин».
Пан Кравчук вважає, що написати заяву — це ще не все й сподівається, що до відставки не дійде.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую