ye-logo.v1.2

Кандидат в нардепи Лукашук "закидав" міліцію офіційними запитами

Політика 4429
Фото: автора

В результаті прес-конференції, яку кандидати в народні депутати Олег Лукашук та Сергій Лабазюк склилкали з приводу інциденту, що стався напередодні, роботи добавилося правоохоронцям.

Нагадаємо, що пізно ввечері 25 жовтня, обидва кандидати в нардепи шукали у друкарні «Поліграфіст» агітаційну продукцію направлену проти них.
«Вчора ввечері, ближче до ночі, у друкарні «Поліграфіст», нами було зафіксовано друк незаконної продукції, без номерних знаків, тиражу, замовника, яка друкувалася по мені, як по кандидату в народні депутати, – повідомив Сергій Лабазюк. – Я для себе зроби висновок: ми застали саме той момент, коли довірені особи іншого кандидати, мали забрати продукцію і, напевно що, вночі розповсюджувати по виборцях і обманути їх».
Змагатися не листівками, а тим, «що зробили і зроблять для хмельничан», закликав колег-кандидатів Олег Лукашук.
«Це не перша моя виборча кампанія, а четверта і я ніколи не дозволяв собі обливати брудом когось, – зізнався Олег Григорович. – Я не збирався комусь мстити чи з кимось зводити рахунки. Я дійсно виконував закон про статус народного депутата. Було повідомлено, що на цьому підприємстві друкуються фальшивки щодо мене. Я підїхав і виявив, що там друкуються фальшивки про мого коллегу, кандидата в народні дапутати Лабазюка».
Керуючись саме повагою, Олег Григорович, очевидно і повідомив Сергію Петровичу про виявлену продукцію. Адже, як зізнався пан Лукашук, вони «компанія по одному цеху».
«Я на стороні правди, – каже Лукашук. – Бажаю Сергію Лабазюку успіху, як і всім кандидатам, але ж давайте будемо змагатися в тому, що ми зробимо і що зробили для Хмельничан».
На запитання журналістів чи телефонував він до губернатора, як і обіцяв напередодні, у приміщенні друкарні, Олег Григорович заперечив сам собі. Мовляв, такого не було, але я справді подзвоню до Ядухи! Я зайду в СБУ, бо маю право як депутат і зайду до начальника міліції з цього приводу.
«Я офіційно звертаюся до вас, як народний депутат, і знову звертатимуся до губернатора. Я вчора хотів це зробити! Вважайте це моїм офіційним зверненням, а я його оформлю письмово і дам вам, губернатору, в СБУ, меру міста», – звернувся Лукашук до присутнього на пресс-конференції начальника міського УМВС Василя Птащука, щоб той розслідував справу про виготовлення агітаційних матеріалів. Слідом за зверненням стосовно інциденту у друкарні, Олег Григорович, користуючись нагодою, подав усні запити і стосовно інших листівок, які в різні часи передвиборної кампанії з'являлися у місті Хмельницькому.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую