emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
16 Березня 2012 Александра 1545 2

Доброго ранку ! Я писала про 21 школу, про повний " безпредел", хочу додати, і ще буду писати, і дуже прошу вас, коментувати. Були батьківські збори, вводять форму, чому я зраділа, але,є але, директор школи постановив, що форма має бути синього кольору, однакова,і саме цікаво, шити її має його донька... яка є приватним підприємцем! (тобто, не можна було ввести просто форму, це раз, а потрібно грошенят заробити напевно, ціна шкільного комплекту 430 гривень для дівчаток, і не цікавить, мають всі можливість її замовити, та то таке .Приказ є приказ, якщо клас не погодиться замовити форму, то вчительці загрожує - звільнення, як вам?????? До цього часу ходили ( хто в чому) нікого не турбувало, напевно тільки мене....я підримаю рішення директора, частково, форма має бути, але хай кожен вирішує, де її придбати, синя, то синя, але шантажувати вчителів, уточнюю, інформація достовірна. Я от зрозуміла одне, що в нас , то все є курупція, простий директор школи, поводиться як Бог! Але, що там говорити, у нього є опікуни в верхаг! а ми хто?, та ніхто! Ремонт зроби, і коштами і силами,вікна постав, та ще що цікаво, охоронцю заробітню плату платять самі батьки!!! щеб чеки давали, щоб зробити висновки для себе, у нас безкоштовна наука, чи все таки як все у нас в житті, платна. .! а за що охоронцю платити, за те що сидить, вибачте, він на дзвоник нажимає, потім сідає на свое коронне місце, закидує ногу на ногу, і як орел, з небес, подивляється, тільки не контролює, тупо, сидить і ніколи, ні за чим не дивиться, тільки хамить, ніби він в школі головний! Ніхто , ніколи, за дітьми не подивиться, продзвенів останій дзвоник, прийшов кінець уроків, все, гуляйте,хто куди! А приходиш за дитиною, запитуєш де вона, ніхто і не знає, десь тут була!( от і все, шукай сама. Чому охоронцю платимо, за що? зробили хоча б, щоб він наглядав за молодшими класами. Щоб контролював, хто їх додому забирає, щоб не було такого, що приходиш у школу забрати дитину, а її нема, і ніхто її не бачив! і ти в шоковому стані, не знаєш, що тобі навідь іробити!!! Йома - йо, вибачте за слово повний (пі.....ц). . вибачте, ще разок!

Коментувати:
Коментарів - 2:
Від: Марина Иванова23.04.2012 16:02 Олександра, в обов'язки охоронця не входить виховання вашої дитини після школи. А от  ви таки зобов'язані вчасно забирати свою дитину зі школи.    
Від: ольга17.03.2012 09:50 у вас в 21 школе комплект будет стоить 430 грн., а в НВК 4 - 860 грн., и форма серого цвета,а шить в обязательном порядке будет фирма Хелена. но большинству родителей проще просто платить, чем задавать вопросы... это всё одна целая система, а против системы идти бесполезно (убедилась на личном опыте)

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 19.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.66
39.68
42.23
42.24

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо