emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
26 Листопада 2013 Вадим Подрушняк 1884

ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ ЗІ ЗМІШАНИХ ЄДИНОБОРСТВ – ВИСОТУ ВЗЯТО!

«Каждый спортсмен стоит в бою нескольких рядовых бойцов, а взвод спортсменов надежнее батальона, если предстоит сложная боевая операция».

Герой Советского Союза
генерал армии
И.Е.Петров

Змішані бойові мистецтва (MMA) від англ. Mixed Martial Arts (часто невірно називають боями без правил), являють собою синтез багатьох ударних та борцівських технік. ММА – це повноконтактний поєдинок з приміненням ударів та боротьби як у стійці, так і в партері. Термін «Mixed Martial Arts» запропонований у 1995 році Ріком Блюмом, президентом Battlecade, найпершої організації ММА, і в подальшому, знайшов подальше застосування і в неангломовних країнах.
З метою розвитку та популяризації змішаних єдиноборств в Україні у 2009 році було створено Лігу змішаних єдиноборств України. Україна перша країна в світі, де змішані єдиноборства у 2010 році були введені до тимчасово визнаних видів спорту. У 2012 році в створено союз ММА Росії та Всесвітню ММА асоціацію на чолі з легендарним бійцем змішаного стилю Федором Ємельяненком. Як наслідок, у Російські Федерації змішані єдиноборства ММА визнано видом спорту. І ось у 2013 році в Україні також визнано цей вид двобою як окремий самостійний вид спорту.
23-24 листопада у м. Хмельницькому відбувся перший офіційний чемпіонат України зі змішаних єдиноборств (ММА) серед юнаків, юніорів та молоді. 172 учасники із 15-ти регіонів визначали у очних двобоях хто є найсильнішими бійцями в Україні. На спортивній арені проходили жорсткі та безкомпромісні поєдинки, здатні за видовищністю, технікою та волею до перемоги конкурувати з поєдинками дорослих професійних спортсменів. Помилковою є думка, що єдиноборства пропагують насилля та жорстокість, адже виховання є невід’ємною складовою навчально-тренувального процесу, бійці ММА суперники лише на спортивній арені, а після поєдинку переможений вітає переможця, як правило, дружніми рукостисканнями та обіймами.
За результатами змагань у своїх віково-вагових категоріях бронзові нагороди здобули Борис Атаманчук, Карен Меліцян, Сергій Шалан, Ілля Гуценюк, Євген Стрілець, Олександр Римарчук, Артур Хомін, Олександр Мельник. Другі місця посіли Максим Малаш, Микола Горошко, Станіслав Любовецький, Максим Назаровець, Владислав Собков, Олександр Володін, Артем Вітровчак. На найвищу сходинку п’єдесталу зійшли Владислав Іванов, Вадим Онищук, Дмитро Кондратьєв, Владислав Мендрик, Назарій Галушка, Давид Костинюк, Віталій Вовчанський, Владислав Демчишин. У командному заліку третє місце посіла збірна Миколаївської області, друге місце за Одеською областю, а найсильнішою збірною виявилась команда Хмельницької області.
Вітаємо спортсменів та тренерів з високими спортивними досягненнями та бажаємо їх нових здобутків!

Віце-президент Федерації
змішаних єдиноборств ММА України
головний суддя змагань Вадим Подрушняк

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 28.03.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.34
39.37
42.56
42.57

Архів новин

<<Березень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31



«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо