emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
5 Грудня 2013 Олег Майданюк 1469

http://oleg-maydanyuk.livejournal.com/81386.html

Офіційна публічна позиція щодо заяви громадської ради при ХОДА (оновлено)

Пане Рєзніков Ю.О.
Хочу наголосити на тому, що все те що ви підпишете одноосібно - буде лише вираженням вашої ОСОБИСТОЇ думки та вашої позиції, в якій ви знаходитесь!
Усе що буде прийнято громадською радою, шляхом голосування на засіданні, буде думкою громадської ради.
голосування
Переважна більшість членів громадської ради, я впевнений, є людьми активними , самодостатніми, та небайдужими, і тому вони здатні, в такий визначальний для України час, самі виражати власну позицію, точку зору, та власні погляди. Щодо явки на одне з попередніх засідань, то я хочу зазначити що не завжди і не усім може підходити тема і час засідання, і це нормально як на звичний робочий процес, але не зараз!
Щодо пропозицій по заяві, то я, як член громадської ради, вважаю що ваш проект (що подається вами як нібито середньозважений) немає відповідного до ситуації змісту та характеру. В заяві ви пропонуєте лише розформувати загони спецпризначенців "Беркут" та звільнити міністра МВС, що дорівнює відрізанню хвоста у великої злої хижої ящірки, а також налаштовує на ще більші протиріччя між різними верствами населення, тому що звільнення великої кількості фізично-натренованих, розлючених чоловіків, може змінити ситуацію в ще гіршу сторону. Адже вони, в силу свого безробіття, можуть поповнити ряди "тітушок", та інших бандформувань. Також нагадую, що вони не виробляють рішень розганяти Київський "Євромайдан" чи ні. Хоча звичайно є й зрозумілим той факт, що залишати в такому стані ці загони також не можна, безпосередні виконавці кровопролиття очевидно мають бути суворо покарані згідно Закону України. Згідно з нинідіючою Конституцією, верховним головнокомандувачем є Президент України, який і має нести відповідальність, а саме пройти вотум довіри або недовіри народу України через проведення позачергових президентських виборів.
Щодо вашої ситуації в громадській раді при ХОДА то я раджу вам не займатись підписуванням будь-яких заяв, які не були проголосовані на засіданні громадської ради, адже дані заяви не будуть відображати думки громадських організацій , що входять в громадську раду.
Дана позиція є публічною, та буде розташована на доступних мені інформаційних ресурсах.


З повагою,
член громадської ради Олег Майданюк

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 16.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.58
39.6
42.02
42.03

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо