emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
31 Січня 2014 Олександр Таран 2145

Преміум-ліга: прев’ю 8-ого туру
Восьмий ігровий день турніру обіцяє бути неймовірно цікавим

«Вентс» – «Арсенал-МАДОК»

1 лютого. 12.00. СК УМВС

Відкриває восьмий тур поєдинок сусідів по турнірній таблиці, «Вентса» та «Арсеналу-МАДОК». Обидва колективи ведуть відчайдушну боротьбу за вихід у плей-офф, отож очевидно, що звітний матч видасться неймовірно напруженим та цікавим для вболівальників. Виділити фаворита у цій парі доволі складно, адже суперники демонструють вкрай нестабільні турнірні результати, чергуючи яскраві перемоги з блідими матчами, та все ж шанси господарів на підсумкову перемогу, які підходять до звітного двобою у оптимальному складі порівняно із знекровленими кадровими втратами «канонірами» виглядають більш привабливими.

«Ротор» – «Динамо-УМВС»

1 лютого. 15.30. СК УМВС

Інтригуючим обіцяє бути протистояння «Ротора» та «Динамо-УМВС». Цей поєдинок буде фактично вирішальним для обох колективів у контексті виходу до наступного раунду турніру, отож очевидно, що звітний двобій буде неймовірно напруженим а інтрига в ньому буде зберігатися до самісінької фінальної сирени. Фаворита тут визначити мабуть не візьметься ніхто, і скоріш за все, що у визначенні переможця тут вирішальною стане яскрава індивідуальна майстерність окремих виконавців.

«Руссич» – «Агрон-Королівський смак»

1 лютого. 16.45. СК УМВС

Центральний матч ігрового дня, в якому зустрінуться «Руссич» та «Агрон-Королівський смак» обіцяє бути неймовірно видовищним. Тернополяни в минулому турі втратили очки у поєдинку проти «Динамо-УМВС», підпустивши до себе на відстань витягнутої руки найближчих переслідувачів в обличчі «Спортлідера-2» та «Спортлідер-3», і впевнений, що у звітному матчі зроблять усе можливе, аби зберегти за собою другу сходинку у турнірній таблиці. «Руссич», який в минулому турі не з’явився на поєдинок проти «Конфермату», теж прикладе максимум зусиль, аби здобути такі потрібні очки та продовжити погоню за лідируючим пелотоном. З погляду на турнірне становище фаворитом тут виступає «Агрон-Королівський смак», який демонструє видовищний футзал з великою кількістю гольових моментів, проте не варто і недооцінювати і кам’янчан, які своєю блискучою грою другим номером попсували нерви вже не одному супернику.

«Спортлідер-2» – «Тетра»

2 лютого. 13.15. СК УМВС

Матч за участю «Спортлідера-2» та «Тетри» обіцяє бути дуже напруженим. Обидва колективи у минулому турі здобули впевнені перемоги з однаковим рахунком 9:3, здолавши «Арсенал-МАДОК» та «Ротор» відповідно, і явно не збираються зупинятися на досягнутому. З погляду на турнірну таблицю шанси на підсумковий успіх господарів виглядають більшими, проте не варто списувати з рахунків і «Тетру», яка завжди здатна піднести сюрприз. Проте зробити це Ахмедову і компанію буде ой як непросто. «Спортлідер-2» зараз перебуває на ходу, чого не скажеш про номінальних гостей, які вирізняються неймовірною нестабільністю, і впевнений, що прикладе максимум зусиль, аби продовжити свою виграшну серію.

«Конфермат» – «Епіцентр-К»

2 лютого. 14.30. СК УМВС

Цікавим буде поєдинок між «Конферматом» та «Епіцентром-К», які перебувають на різних полюсах турнірної таблиці. «Конферматівці», які комфортно розташувалися на чолі турнірної таблиці, виглядають явним фаворитом зустрічі і впевнений, що зроблять усе можливе, аби здобути такі потрібну перемогу та закріпити своє лідерство. Проте не варто списувати з рахунків і підопічних Віктора Власова, які після не дуже вдалого старту поступово знаходять свою гру, і очевидно, що прикладуть максимум зусиль аби відібрати очки у більш зіркового та опонента та збільшити власні шанси на вихід у плей-офф.

«Спортлідер-3» – «Ковчег»

2 лютого. 15.45. СК УМВС

В заключному матчі 8-ого туру один із лідерів змагань, «Спортлідер-3», зіграє проти «Ковчега», який перебуває на останній сходинці у табелі про ранги. З погляду на турнірну таблицю господарі виступають беззаперечним фаворитом зустрічі, однак недооцінювати свого опонента підопічним Артема Гласа точно не варто. «Ковчег» в минулому турі дав справжній бій більш зірковому «Вентсу», і хоч зазнав в підсумку мінімальної поразки, справив доволі приємне враження, і очевидно, що в звітному поєдинку Леонов і компанія зроблять усе можливе, аби поповнити свою очкову скарбницю.

Запрошуємо усіх прийти та стати свідками цікавого футзального дійства!

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 19.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.62
39.65
42.2
42.22

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо