emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
17 Лютого 2014 Олександр Таран 1463

«Спортлідер+» поступається у Львові
В рамках 18-ого туру Екстра-ліги підопічні Віктора Мглинця поступилися на виїзді грізній львівській «Енергії»

«Енергія» (Львів) – «Спортлідер+» (Хмельницький) – 4:2 (3:1)

Арбітри: Віталій Поляков (Кривий Ріг), Павло Кравцов (Рівне)

Спостерігач арбітражу: Віталій Олійник (Київ)

Голи: Кузь Тарас (13, 17, 17), Рогачов Євген (26) – Сондак Володимир (20), Засенко Андрій (40)

«Енергія»: 22. Кардаш Володимир, 1. Пітуля Андрій – 4. Струк Степан, 7. Грицина Микола, 8. Рогачов Євген, 10. Легчанов Валерій, 4. Бондар Дмитро, 20. Бондар Олександр, 7. Павленко Максим, 18. Кузь Тарас

Головний тренер: Олександр Косенко

«Спортлідер+»: 23. Лисенко Максим, 60. Хомин Павло – 6. Чуднов Андрій, 7. Рибак Сергій, 8. Коробка Максим, 9. Калуков Дмитро, 11. Заворотний Ярослав, 14. Івонко Максим, 18. Сондак Володимир, 20. Засенко Андрій, 21. Фетько Олексій, 40. Власович Валерій

Головний тренер: Віктор Мглинець

Попередження: Чуднов Андрій (38)

Після сенсаційної перемоги у Кубку України над «Єнакієвцем» від хмельницького «Спортлідера+» очікували ще одну несподіванку. Попри силу «Енергії», львів’яни часто дарують очки своїм суперникам. Проте не у цьому матчі. Галичани на класі обіграли «спортлідерців» та ще більше відірвалися у турнірній таблиці від рівненського «Кардинала».

Розпочали поєдинок суперники прогнозовано – львів’яни першим номером, а гості в очікуванні своїх нагод. Хоча тотальної переваги у господарів паркету не було, хмельничани не виглядали «хлопчиками для биття» і подекуди гостро атакували. На користь подолян був і невисокий темп поєдинку.

Уже стала помітною рука нового тренера «Спортлідера+» Віктора Мглинця. Попри його заяви, що команда сповідуватиме атакувальний стиль гри, наразі «спортлідерці» більше приділяють уваги діям у захисті. І це правильно, адже без надійної оборони, як це було раніш, важко очікувати на позитивний результат. Хоча, заради справедливості, варто відзначити, що уже на старті хмельничани самі собі створили «пожежу» поблизу карного майданчику, але, на щастя, змогли виправити ситуацію.

Перший удар у матчі був на рахунку господарів. Валерій Легчанов пробив – Максим Лисенко парирував. Бив ще зліва Микола Грицина, проте неточно. Гості відповіли сильним ударом Дмитра Калукова з восьми метрів, а потім і Андрія Засенка. У цих епізодах свою команду виручив воротар Володимир Кардаш. Варто відмітити, що інколи «Спортлідер+» діяв більш гостріше, от тільки забити не виходило. А ось на 8-й хвилині львів’янина Миколу Грицину від забитого голу відділили сантиметри. Його удар прийняла на себе стійка.

Найкращими на майданчику на початку матчу були воротарі, які не раз демонстрували свій клас, але пропустити їм цього дня таки судилося. Як налаштовувався галичанин Тарас Кузь на гру, невідомо, проте за чотири хвилини він зумів оформити хет-трик. На 13-й хвилині Тарас з лінії штрафного поцілив у кут, згодом пройшов по правому флангу та сильно пробив повз голкіпера і буквально через двадцять секунд перекинув м’яча через Максима Лисенка, забивши втретє.

Було видно, що такий перебіг подій приголомшив гостей. Хмельничани лише відповіли на це голом Володимира Сондака з близької відстані та стійкою Максима Івонка.

Після перепочинку гостям уже не було чого втрачати, а господарі, окрилені успіхом, також побігли вперед. Гравці менше перепасовувалися у центрі, фактично кожна атака являла собою контратаку. Хмельничани, які вийшли на паркет після перепочинку із показником «-3», частенько застосовували пресинг. От тільки поспіх при розіграші атак позначався на кількості помилок. Фактично до четвертого забитого голу «Енергії» суперники носили умовну загрозу воротам один одного. А на 26-ій хвилині Євген Рогачов скористався грубою помилкою Максима Лисенка, який вийшов на перехоплення, та закотив м’яча у порожні ворота. Після цього швидкості впали.

Команди обмінялися декількома ударами у ствір воріт, решта ж в основному проходила повз ворота. Під завісу матчу ближчими до того, щоб забити, були гості, проте переграти Володимира Кардаша ні Ярославу Заворотному, ні Олексію Фетьку, ні Андрію Засенку не вдалося. Якщо «Енергія» повинна бути вдячною Тарасу Кузю за забиті голи, то, якби не Володимир Кардаш, то львів’яни навряд могли б розраховувати на перемогу.

Гра ж із п’ятим польовим гравцем успіху «Спортлідеру+» не принесла, хоча хмельничани таки забили ще один гол. Менш ніж за хвилину до фінальної сирени Андрій Засенко пройшов по правому флангу та поцілив у дальню «дев’ятку».

У підсумку «енергетики» святкували перемогу з рахунком 4:2 та перервали свою безвиграшну серію. До речі, останню перемогу львів’яни здобули саме у матчі другого кола проти хмельничан – тоді галичани перемогли з рахунком 2:1.

Свій наступний поєдинок “Спортлідер+” проведе 20-ого лютого. В цей день підопічні Віктора Мглинця у рідних стінах поміряються силами із “Кардиналом-Рівне”.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 18.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.62
39.64
42.17
42.19

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо