emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
22 Лютого 2014 Степан Круп 1503

Сьогодні зустрівся з колишніми колегами і дізнався велику новину. Алла Плотнікова, запекла регіоналка, яка ще днів 3-5 назад кулаком махала перед носами вчителів з погрозами - попробуй вийди на майдан, вчора терміново видала розпорядження керівникам закладів освіти під розписку зібрати гроші по 50 грн з кожного освітянина для майдану і передати в відділ освіти. Люди, думайте кому здавати гроші для майдану. Є розмови, що ці гроші мають піти не на той майдан, а тим кого вона агітувала за антимайдан протягом протистояння. Людині, яке, ще кілька місяців тому вимагала від учителів обов"язково виписати Подільські вісті та Зорю, а вже потім фахову пресу не має довіри. Вона має негайно піти з займаної посади. Це вона підтримувала, яро підтримувала, діяння партії регіонів. Це вона стояла в перших рядах на всіх збіговиськах регіоналів. Це вона, як і Добжанський, тиснули на чесних педпрацівників і заставляли вступати в регіонали. Хто не вступав, шукала причину, щоб звільнити з займаних посад. Це вона позбавляла пенсіонерів роботи і вимагала це робити від керівників закладів освіти - що є грубим порушенням чинного законодавства. Не вірте цій продажній с.... . Заради власної вигоди вона тепер здатна на будь які дії. В даний час педпрацівникам затримуються виплати зарплати, закладам освіти ні копійки не виділяється на ремонти. Це вона не дає грошей на ремонт автобусів, які підвозять учнів до шкіл.А зайдіть в відділ освіти і погляньте на обстановку в її кабінеті. Це мабуть вона за власні кошти придбала і зробила ремонти. А щколи ремонтують і купують за батьківські кошти. Керівники шкіл ходять з протягнутою рукою шукаючи спонсорів. Не довіряйте таким керівникам. Вони мають негайно піти генть.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 19.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.66
39.68
42.23
42.24

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо