emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
20 Березня 2017 РПЛ 1156

Олег Ляшко: «Почнуть продавати землю - на вилах винесемо!»
Лідер Радикальної партії Олег Ляшко вкотре закликав владу оприлюднити текст підписаного меморандуму з МВФ, і нагадав, що з відповідним позовом він вже звернувся до суду. У разі, якщо влада не захоче йти назустріч, Олег Ляшко обіцяє діяти жорстко і рішуче. «Не припустимо ховати від громадян драконівські зобов'язання влади, зокрема, по нових тарифах, ринку землі і пенсійному віку. Замороження зарплат і пенсій, підвищення пенсійного віку, продаж земель та багато інших умов меморандуму з МВФ – це стратегічні питання для нашої країни. Їх не можуть вирішувати за закритими дверима декілька посадовців. Ухвалювати такі рішення можуть тільки самі українці. "Якщо парламентські методи боротьби, а також розпочатий нами судовий процес проти уряду та Президента не дадуть результатів - будемо діяти більш рішуче. Почнуть продавати землю - на вилах винесемо", - пригрозив народний депутат. Олег Ляшко додав, що не дозволить владі скупити в селян землю за безцінь та продати її транснаціональним корпораціям, як того вимагає МВФ. Саме тому політик запропонував внести зміни до Конституції, якими навічно закріпити землю за українськими фермерами. "Основною формою господарювання на селі мають бути фермерські господарства. Земля повинна належати не олігархам-латифундистам, а тим, хто її обробляє", - наголошує Лідер Радикальної партії Олег Ляшко.
Радикальна партія Олега Ляшка також пропонує реальний спосіб відновлення економіки України шляхом підвищення її рівня енергоефективності. Пропонує: реальний план тотальної енергетичної модернізації теплових електростанцій; диверсифікацію джерел енергії з метою забезпечення енергетичної безпеки країни; дієві програми спрямовані на підвищення рівня ефективності використання паливно-енергетичних, зменшення енергоємності валового внутрішнього продукту. Також Радикальна партія Олега Ляшка вимагає знизити рентну плату на видобуток вітчизняного газу, що дозволить знизити його вартість. Найбільшою ж перешкодою на шляху до енергонезалежності, на думку депутатів-радикалів, є тотальна корупція у енергетичній сфері, яку необхідно негайно ліквідувати.
Олег Ляшко постійно спілкується з українцями, які підтримують напрям його державотворчої політики. «Люди праці підтримують нашу боротьбу за підвищення зарплат, а літні люди - за достойні пенсії і безплатні ліки. Для молоді головна проблема - житло і достойна робота», - ділиться враженнями народний депутат Радикальної партії Олега Ляшка.
Радикальна партія Олега Ляшка знає, куди треба вести Україну - «Ми пропонуємо скоротити кількість народних обранців до 200, заборонити балотуватися більше двох разів, заборонити балотуватися пенсіонерам, скасувати депутатську недоторканість і запровадити механізм відкликання мандату. І чи не найголовніший критерій, за яким потрібно відсікати кандидатів у народні депутати - наявність подвійного громадянства. Особисто у мене один паспорт на все життя - це український паспорт. Бо я справжній українець, а не пристосуванець і не манкурт. Ми наведемо порядок в Україні, припинимо анархію і хаос, відновимо жорстку вертикаль влади, підконтрольну і підзвітну громадянам, відновимо територіальну цілісність і повернемо мир на нашу землю!», - зазначив народний депутат.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 19.03.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
38.83
38.87
42.32
42.35

Архів новин

<<Березень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31



«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо