emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
21 Березня 2017 ГО "Подiльська правова лiга" 1103

Юристи громадської приймальні УГСПЛ у м. Хмельницькому презентували успішні історії.
21.03.2017 р. о 10.00 у конференц-залі ГО «Подільська правова ліга» (що знаходиться за адресою: провулок Пушкіна, 1, місто Хмельницький) відбулася ПРЕЗЕНТАЦІЯ УСПІШНИХ ІСТОРІЙ ГРОМАДСЬКИХ ПРИЙМАЛЕНЬ УКРАЇНСЬКОЇ ГЕЛЬСІНСЬКОЇ СПІЛКИ З ПРАВ ЛЮДИНИ.

Організатори заходу – громадська приймальня УГСПЛ у місті Хмельницькому, що діє на базі ГО «Подільська правова ліга».

На презентацію завітали представники Хмельницького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, Головного територіального управління юстиції у Хмельницькій області, Управління забезпечення прав людини Національної поліції України, студенти та викладачі Хмельницького інституту МАУП імені Блаженнішого Володимира, Митрополита Київського і всієї України ПрАТ «ВНЗ «Міжрегіональна Академія управління персоналом», юрист проекту «Соціально – правовий захист, життєзабезпечення та екстрена підтримка постраждалих від конфлікту груп населення південного сходу України», адвокат Роман Рачок та волонтер Корпусу Миру США в Україні Річард Шалу.

Під час заходу відбулася презентація збірника «Успішні історії громадських приймалень УГСПЛ», посібника «Буквар Скаржника» та інформаційних матеріалів, розроблених юристами УГСПЛ (порядок стягнення аліментів, оформлення права власності на землю тощо). Успішні історії УГСПЛ описують механізми вирішення проблем, пов’язаних із порушенням прав людини.

Посібник «Буквар Скаржника» є справжньою правовою абеткою для громадян, які хочуть захистити свої права адміністративним шляхом. У «Букварі» містяться поради, як правильно скласти звернення, як використовувати положення Закону України «Про звернення громадян», а також зразок скарги до Уповноваженого Верховної Ради з прав людини.

Також було представлено Звіт про діяльність громадської приймальні УГСПЛ у м. Хмельницькому протягом останніх дох років. За цей період в приймальні було надано 2290 консультацій, проведено близько 100 інформаційно-просвітницьких заходів.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 29.03.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.13
39.17
42.26
42.3

Архів новин

<<Березень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31



«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо