emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
22 Березня 2017 Сергій 1103

Хмельничан запрошують на
«Весняний кубок м. Хмельницького з картингу».
Шановні друзі! 25 березня 2017 року вдруге у нашому місті з ініціативи ГО «Картинг клуб парку культури і відпочинку» за підтримки управління молоді та спорту Хмельницької міської ради (начальник С. Ремез) відбудуться змагання з картингу серед непрофесійних спортсменів (любителів).
Змагання проводяться з метою популяризації спортивно-технічного напрямку науково-технічної творчості та військово-патріотичного виховання мешканців міста Хмельницький.

«ПОГОДЖЕНО» «ЗАТВЕРДЖУЮ»
Голова Правління ГО «Картинг клуб Начальник управління молоді
парку культури і відпочинку» та спорту
____________________ Атласюк М.К. ____________________Ремез С.С.
«______» ______________ 2017 р. «______» ______________ 2017 р.



Регламент
любительского змагання по картингу
«ВЕСНЯНИЙ КУБОК м. ХМЕЛЬНИЦЬКОГО З КАРТИНГУ».
МЕТА І ЗАВДАННЯ

- розвиток і вдосконалення спортивно-технічного напрямку науково-технічної творчості;
- відновлення мережі гуртків з картингів в місті;
- військово-патріотичне виховання молоді;
- обмін досвідом роботи керівників профільних гуртків.

Діючий регламент складений у відповідності з «Загальними правилами проведення змагань з картингу в ГО «КАРТИНГ КЛУБ ПАРКУ КУЛЬТУРИ І ВІДПОЧИНКУ»
1. Повна назва змагання: «ВЕСНЯНИЙ КУБОК м. ХМЕЛЬНИЦЬКОГО З КАРТИНГУ»
2. Організатори змагання: ГО «КАРТИНГ КЛУБ ПАРКУ КУЛЬТУРИ І ВІДПОЧИНКУ», управління молоді та спорту Хмельницької міської ради, клубне об’єднання «Простір» Хмельницького міського будинку культури.
3. Місце проведення: м. Хмельницький, вул. Паркова 1 (колишній цирковий майданчик парку культури та відпочинку ім. М. Чекмана)
4. Картинги: змагання проводяться на картингах «Rider Cart» (270 см3, 9 к. с., вага 240 кг.)
5. Призовий фонд: для офіційних учасників змагань Кубок, медалі та Дипломи за рахунок управління молоді та спорту
Розклад змагань: «25» березня 2017 років о 14.00
Реєстрація: (написання Заявок-анкет для участі в змаганнях) 23-24 березня 2017 року
Підтвердження участі в змаганнях 25 березня 2017 року з 13.00 до 13.45
Жеребкування 13.45-14.00
Змагання 14.00-16.00
Нагородження 16.00
6. Схема змагань: Три вікові групи 10-13 років, 14-18 років, 19 + років.
Олімпійська система, методом жеребкування в кожній віковій групі формуються пари з учасників які заповнили Заявки-анкети та пройшли інструктаж з техніки безпеки, під час кваліфікації стартують попарно, при чому спортсмен який фінішував в парі останнім виключається з змагань. Спортсмени, що пройшли кваліфікацію методом жеребкування знову отримують собі пару, стартують попарно, і знову спортсмен, що прийшов другим у заїзді виключається, спортсмени, що пройшли у фінал (чотири спортсмени) у фіналі змагаються навхрест, при чому призові місця розподіляються згідно меншого часу які показали спортсмени. Максимальна кількість учасників однієї вікової групи – 12 спортсменів.
7. Офіційні представники (маршали, суді, секретарі змагань) представляються Учасникам перед початком змагань.
8. Умови для участі в змаганнях: до змагань допускаються усі бажаючі від 10 до 70 років , що пройшли тестові заїзди (на загальних умовах) та прослухали лекцію з техніки безпеки. Оргкомітет змагань залишають за собою право відмовити в участі будь-кому без пояснення причин.
9. Припинення змагань: Головний суддя може прийняти рішення про зупинку змагань через обставини , що заважають. Сигнал подається червоним прапорцем. Під час того, як учасники побачать сигнал , вони мають знизити швидкість та зупинитись не здійснюючи обгонів. Рестарт проводиться з лінії Старту траси і учасники стартують в тому порядку і тій дистанції у якому був перерваний заїзд.
10. Дія спортсменів у випадку технічної поломки картингу. Якщо картинг одного зі спортсменів вийшов з ладу і не може продовжити рух, Головний суддя приймає рішення про його евакуацію. Спортсмен має обов’язково дочекатись моменту коли до нього піді йде персонал і тільки тоді має право вийти з траси.
11. Поведінка Учасників на трасі: Учасник повинен виконувати усі вказівки прапорцевої сигналізації, не можуть вести контактну боротьбу, не можуть рухатись проти встановленого напрямку руху, не можуть виходити з картингу без дозволу персоналу траси, у випадку поломки машини, учасник піднімає у верх руки та чекає допомоги персоналу. Заборонені будь-які сутички автомобілями.
12. Прапорцева сигналізація: «Зелений прапорець» - старт гонки. «Жовтий прапорець» - небезпека на трасі, під час цього сигналу Учасник має виконати наступні дії – знизити швидкість, не обганяти, дія жовтого прапорця діє до моменту проходження небезпечної дільниці. «Червоний прапорець» - зупинка змагань. «Біло-синій прапорець» - сигнал Учаснику пропустити картинг, що наближається позаду. «Біло-чорний прапор» - визначає не спортивну поведінку Учасника, «чорний прапор з номером картингу» - кара за дії. «Чорно - білий в клітинку прапор» - завершення гонки.
13. Суддівство, штрафи, кара. Суддівство на старті виконуються членами суддівської колегії, членів ГО «КАРТИНГ КЛУБ ПАРКУ КУЛЬТУРИ І ВІДПОЧИНКУ». Остаточні рішення з зупинки заїзду, накладення штрафів, спірних моментів виносить Головний Суддя.
Зареєструватись для участі у змаганнях можна за тел. (068) 824 21 81.
Прочитав сам - повідом друзям!

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 25.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.63
39.69
42.51
42.56

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо