emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
10 Липня 2017 РПЛ 1857

Це повідомлення видалено, оскільки містить елементи реклами. Якщо ви хочете, щоб повідомлення було відкрите - зверніться до нашого рекламного відділу за телефоном 067-381-57-50 або емейлом [email protected]. Якщо ж ви хочете його прочитати, пройдіть за посиланням (читати далі)

ОЛЕГ ЛЯШКО: «Або ви діятиме, або ми винесемо вас на вилах!»
Припинити знущатися над українцями вимагає лідер фракції Радикальної партії Олег Ляшко. На засіданні Погоджувальної ради політик розповів, що минулого тижня зустрічався з людьми по всій Україні, які жалілися йому на бідність, відсутність роботи та нормальної зарплати. Також, підкреслив народний депутат, він не почув жодної схвальної думки від людей на користь урядових реформ.
«Кожна людина розуміє – всі ці реформи проводяться, аби зекономити на українцях, обмежити їхнє право на отримання медичної допомоги і пенсійного забезпечення та забрати у селян землю. Коли уряд підвищує пенсійний вік, обмежує право українців на медпослуги, продає землю замість того, щоб створювати робочі місця та підвищувати зарплати, він прирікає Україну на вічну бідність!», - наголосив Ляшко.
Лідер опозиційної фракції звернувся до уряду з вимогою вирішити нагальні проблеми українців у регіонах.
«У селі Листопадове на Кіровоградщині залишилось 12 корів, але нікуди і їх вигнати для випасу, бо у людей забирають землю. Вимагаю від влади вирішити цю проблему і не забирати у людей сінокоси не тільки в Листопадовому, а й по всій країні», - підкреслив народний депутат.
Політик поставив питання руба перед урядовцями і щодо закриття уранових шахт Східного гірничо-збагачувального комбінату на Кіровоградщині. Через те, що Держгеонадра 8 місяців не продовжують підприємству спецдозвіл на користування надрами, 3000 шахтарів залишились без роботи.
«Минулого року це успішне державне підприємство сплатило півмільярда гривень податків. Для чого ви його доводите до банкрутства? Щоб хтось його забрав за копійки і потім мільярди олігархам йшли у кишені ? Чи щоб хтось хабаря отримав за цей спецдозвіл? Іншої логіки я тут не бачу. Вимагаю від уряду негайно дати доручення Держгеонадрам, аби ті продовжили дію спецдозволу і дали нашим шахтарям роботу», - звернувся Олег Ляшко до уряду.
Політик підкреслив, якщо вимоги радикалів не будуть розглянуті найближчим часом, його команда перейде до рішучих кроків.
«Або ви діятиме, або ми винесемо вас на вилах, які подарували мені на черкаському підприємстві «ТЕМП», - зазначив лідер Радикальної партії Олег Ляшко.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 28.03.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.3
39.33
42.42
42.45

Архів новин

<<Березень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31



«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо