emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
13 Липня 2017 РПЛ 1043

Це повідомлення видалено, оскільки містить елементи реклами. Якщо ви хочете, щоб повідомлення було відкрите - зверніться до нашого рекламного відділу за телефоном 067-381-57-50 або емейлом [email protected]. Якщо ж ви хочете його прочитати, пройдіть за посиланням (читати далі)

Радикальна допомога Волочиському краю
Завдяки сприянню Радикальної партії Олега Ляшка, Волочищичина отримує значну субвенцію. Уряд врахував пропозиції голови фракції Радикальної партії Олега Ляшка та першого заступника голови Комітету з питань бюджету Василя Амельченка та виділив кошти на низку об’єктів Волочиського району, що потребували капіталовкладень. «Радикальна партія Олега Ляшка завжди сприяє соціально-економічному розвитку громад. Ми постійно вивчаємо проблеми району і моніторимо клопотання громадян, звернення громадян та керівництва бюджетних закладів, які звертаються з проханням про допомогу. На Волочиський район вже було виділено у вигляді І траншу на капітальний ремонт ДНЗ «Сонечко» по вул. Соборна 606 тис грн., ДНЗ «Сонечко» смт. Наркевичі - 51 тис грн., на капітальний ремонт Купельської ЗОШ І-ІІІ ступенів - 301 тис. грн.
До кінця року буде ще виділено на ДНЗ «Сонечко» по вул. Соборна 1 млн 388 тисяч грн., ДНЗ «Сонечко» смт. Наркевичі -149 тисяч грн., Купельській ЗОШ І-ІІІ ступенів – 1 млн 189 тис грн. бюджетних коштів”, - розповів
голова Волочиської районної організації Радикальної партії Олега Ляшка, депутат Волочиської районної ради Леонід Байда, який доклав багато зусиль для підготовки проектно-кошторисної документації та актів експертизи даних об’єктів.
Радикали Хмельниччини також підтримують спорт - на даний момент радикали працюють над проектуванням реконструкції Волочиського стадіону. Співпрацюючи із проектним інститутом «Цивільпромбуд» у м. Хмельницькому, вже погоджено завдання на проектування проектної документації реконструкції стадіону – орієнтовна вартість реконструкції стадіону становить близько 12 млн грн.
Волочиськ має чим пишатись - 19 червня на стадіоні «Олімпійський» м. Київ Волочиський «Агробізнес» впевнено виграв у Харківського «Металіст - 1925». Розділяючи радість від перемоги місцевого футбольного клубу, радикали Волочиського району агітують всіх жителів району, підприємств району та всіх сільськогосподарських виробників, щоб доклали всіх зусиль аби Волочиський стадіон відповідав всім стандартам.
Українцям роботу і гідне життя!

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 16.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.58
39.6
42.02
42.03

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо