emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
13 Липня 2017 РПЛ 1135

Це повідомлення видалено, оскільки містить елементи реклами. Якщо ви хочете, щоб повідомлення було відкрите - зверніться до нашого рекламного відділу за телефоном 067-381-57-50 або емейлом [email protected]. Якщо ж ви хочете його прочитати, пройдіть за посиланням (читати далі)

Радикальна Хмельниччина перевіряє реалізацію програми «Доступні ліки»
Хмельницькі радикали здійснили моніторинг реалізації програми «Доступні ліки». Нагадаємо, програма «Доступні ліки» запрацювала завдяки зусиллям РПЛ – фінансування від держави на її реалізацію добився Лідер Радикальної партії Олег Ляшко разом зі своїми однопартійцями. Метою перевірки було дослідження стану доступності безкоштовних ліків у Хмельницькій області. Під час перевірки аптечних закладів Хмельницької області було проінспектовано понад 170 аптек, де хворі на серцево-судинні захворювання, бронхіальну астму та діабет ІІ типу мають можливість отримати безкоштовно препарати або зі знижкою. Як виявилося, більшість аптек на теренах області не мають значних проблем із наявністю медичних препаратів, що входять до списку «Доступні ліки», проте провізори скаржаться на часткову відсутність ліків. Зокрема, є перебої з постачанням ліків для лікування надмірного вмісту холестерину та такими препаратами як «Верошпірон», «Вазиліп», «Клопідогрель». Також було виявлено, що існує проблема несвоєчасності повернення коштів, в рамках програми, від держави. Представники РПЛ залишили в аптеках інформаційні матеріали з контактами громадської приймальні РПЛ та роздали інформаційні матеріали відвідувачам аптек.
Приємно, що більшість аптечних закладів знають про сприяння реалізації програми «Доступні ліки» Радикальною партією Олега Ляшка. Більше того, мешканці Хмельницької області передавали слова вдячності Олегу Ляшку, дякували за таку продуману та необхідну програму підтримки хворих людей та бажали міцного здоров’я. «Як ми переконалися, програма «Доступні ліки» ефективно працює на Хмельниччині. Мешканці міста Хмельницького та області мають прекрасну можливість безкоштовно отримати необхідні препарати, завдяки соціальній новації від Радикальної партії Олега Ляшка. Звісно, реалізація програми зіткнулася з певними труднощами, наприклад, неузгодженість логістики, неповний асортимент ліків тощо. Сьогодні Радикальна партія виступає з ініціативою включення до списку препаратів програми «Доступні ліки» також препаратів від онкологічних захворювань. Сподіваємось, що вже зовсім скоро ми також побачимо в переліку програми ці життєво необхідні ліки. В свою чергу, радикальна команда Хмельниччини буде контролювати реалізацію програми на місцях, щоб кожна людина могла скористатися програмою «Доступні ліки», - зазначила голова Хмельницької ТО РПЛ Тетяна Зеленко.
Радикальна партія Олега Ляшка вкотре довела, що вміє добиватися заради людей та вміє відстоювати інтереси народу! Ми - за гідне життя!

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 23.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.59
39.64
42.29
42.34

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо