emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
14 Липня 2017 РПЛ 1189 1

Це повідомлення видалено, оскільки містить елементи реклами. Якщо ви хочете, щоб повідомлення було відкрите - зверніться до нашого рекламного відділу за телефоном 067-381-57-50 або емейлом [email protected]. Якщо ж ви хочете його прочитати, пройдіть за посиланням (читати далі)

Депутат-радикал відстоює право людей на заробітну плату!
Депутат Кам’янець-Подільської міської ради від Радикальної партії Олега Ляшка Анатолій Гурома глибоко стурбований невиплатою заробітних плат працівникам місцевих комунальних підприємств ЖЕКів. «Віддайте людям гроші! Ситуація, що склалася з невиплатою заробітних плат, просто жахлива!
Представники влади говорять, що потрібно переймати досвід розвинених країн і досягати євростандартів. Чому б нам не перейняти досвід, наприклад, Японії? Там, якщо є труднощі у підприємства, то першому зменшують зарплату керівнику і, відповідно, він перший іде у відставку, якщо справи підприємства не покращуються. Японці вважають, що немає поганих солдат, а є -погані генерали. У нас, на жаль, все навпаки. Простий приклад – працівники комунальних підприємств ЖЕКів ще не всі отримали заробітну плату за березень-червень 2017 року. Зате керманичі міста отримали заробітну плату повністю, разом з доплатами і надбавками. Я звертаюся до керівництва місцевих комунальних підприємств ЖЕКів! Може прийшов час, щоб прості працівники мали хоча б ту мінімальну зарплату, яку заробили! Поверніться до громади обличчям і перейміться її проблемами!», - наголосив депутат-радикал.
Радикали Хмельниччини тримають ситуацію на контролі. Позиція Радикальної партії Олега Ляшка чітка та незмінна – поки заробітну плату не отримає останній двірник, високопосадовці «місцевого розливу» не мають морального права отримувати зарплату! Дайте ЛЮДЯМ можливість гідно жити, а не виживати! Українцям роботу і гідне життя!
P.S. На момент виходу статті, дякуючи небайдужості та вчасному висвітленню події Радикальною партією Олега Ляшка, КП «Житловик» «знайшов» 60 тис грн. на ліквідацію заборгованості по заробітній платі!

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 20.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.91
39.95
42.57
42.6

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо