emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
19 Липня 2017 Управління Держпраці 1815

Конкурс «Краще підприємство з охорони праці»: ТОВ «Сіріус Екстружен» - ефективне функціонування системи управління охороною праці

ТОВ «Сіріус Екстружен» – одне з підприємств, яке представляє Хмельницьку область у Всеукраїнському огляді-конкурсі на присвоєння звання «Краще підприємство з охорони праці».

ТОВ «Сіріус Екстружен» – сучасне підприємство, яке спеціалізується на виробництві пакувальної полімерної продукції: ПЕТ-преформи для виготовлення ПЕТ-пляшок, стретч-плівки та бар’єрної плівки. Підприємство займає домінуючу позицію на ринку України, Центральної та Східної Європи.

На підприємстві впроваджені система менеджменту якості (СМЯ) згідно вимог міжнародного стандарту ISO 9001 та система менеджменту безпеки харчових продуктів (СМБП) згідно вимог міжнародного стандарту ISO 22000.

Виробниче та допоміжне обладнання ТОВ «Сіріус Екстружен» - це сучасне та високотехнологічне обладнання переважно іноземного виробництва. Виробничі дільниці оснащені системами припливно-витяжної вентиляції, повітряного опалення та кондиціювання. Деякі з цих систем обладнані системами дистанційного керування з можливістю зміни параметрів налаштування.

На одній з нових виробничих дільниць змонтовано систему зберігання та подачі сировини за допомогою пневмотранспорту, що підвищило продуктивність праці та зменшило фізичне навантаження на працівників.

На підприємстві впроваджено використання вторинного тепла від роботи виробничого обладнання для обігріву та опалення адміністративно-побутових та виробничих приміщень.

Охорона праці на підприємстві організована на високому рівні. Належну увагу в ТОВ «Сіріус Екстружен» приділяють забезпеченню гідним та безпечним умовам праці працівників. Зокрема, працівники підприємства своєчасно забезпечуються необхідним спецодягом, спецвзуттям, іншими засобами індивідуального захисту. На всіх дільницях розміщенні медичні аптечки з необхідною кількістю та асортиментом медичних препаратів. Обладнані санітарно-побутові приміщення, душові кабіни.

З метою забезпечення безпеки виконання робіт, передбачених технологічним процесом виробництва, створення безпечних та нешкідливих умов праці на ТОВ «Сіріус Екстружен» ведеться політика повного дотримання вимог чинного законодавства України в цій галузі. На підприємстві створена та функціонує система управління охороною праці, яка забезпечує: проведення попередніх (періодичних) медичних оглядів; навчання та перевірку знань працівників; проведення атестації робочих місць за умовами праці; отримання у встановленому законодавством порядку відповідних дозвільних документів; відповідність і утримання в безпечному стані машин, механізмів, всіх знарядь праці і технологічних процесів; безпечну організацію робіт; забезпечення працівників якісним та безпечним інструментом, спецодягом та засобами індивідуального захисту; ефективний багатоступеневий контроль стану охорони праці та промислової безпеки.

Створення на підприємстві належних умов праці, професійного підходу до виконання своїх обов’язків, використання новітніх технологій дало змогу запобігти та уникнути розвитку професійних захворювань на підприємстві. Завдяки професійній і комплексній роботі керівництва підприємства, керівників структурних підрозділів та відділу охорони праці, на підприємстві за останні роки не було жодного нещасного випадку.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 28.03.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.3
39.33
42.42
42.45

Архів новин

<<Березень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31



«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо