emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
27 Липня 2017 Олексій Наконечний, Офіцер командування військової частини А4239 2908

З водіями та власниками особистого транспорту військової частини А4239 провели заняття та аналіз стану аварійності за перші 5 місяців 2017 року.

24 липня, в клубі військової частини А4239 з військовослужбовцями водіями та власниками особистого транспорту було проведено профілактичне заняття щодо недопущення порушення Правил дорожнього руху, уникнення ДТП під час користування службовим та особистим автотранспортом.
Мета даного заходу досить широка – надання порівняльного аналізу стану аварійності у Збройних Силах та на автошляхах України за перші 5 місяців 2017 року, поліпшення стану безпеки дорожнього руху, доведення інформації про посилення відповідальності за невиконання заходів спрямованих на зниження рівня аварійності та попередження водіїв про особливості керування дорожніми транспортними засобами за будь-яких дорожніх і погодних умов з метою запобігти вчиненню ДТП.
На заняття запросили представника військової інспекції дорожнього руху міста Хмельницького капітана Шевцова Сергія Вікторовича. Який провів з водіями та відповідальними особами за організацію експлуатацію транспортних засобів заняття з правил безпеки дорожнього руху, безпечної експлуатації транспортних засобів та основних причин дорожньо-транспортних пригод, а саме: наїзд на пішохода, перевищення швидкості руху, виїзд на смугу зустрічного руху, керування транспортними засобами в нетверезому стані.
У наведеному аналізі зазначалось, що значна частина ДТП завершується смертю учасників дорожнього руху і не завжди тих, хто порушив правила.
Під час бесіди лунали запитання щодо кількості ДТП за поточний рік та їх основні причини. Окремо звернули увагу і на особливості водіння під час складних погодніх умовах.
Наприкінці заходу капітан Сергій Шевцов подякував військовослужбовцям за запитання, та наголосив: «Нажаль статистика свідчить про збільшення кількості вживання водіями спиртних напоїв, що негативно впливає на дорожньо-транспортну ситуацію в нашій області. Хочеться звернутися до свідомості всіх водіїв, тому що від їхнього самоконтролю залежить людське життя. Такі зустрічі є важливими, оскільки профілактика дорожньо-транспортних пригод нагадує водіям про небезпеку на дорогах. І в більшості випадків рятує життя».

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 24.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.5
39.52
42.22
42.24

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо