emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
28 Липня 2017 РПЛ 1313

Це повідомлення видалено, оскільки містить елементи реклами. Якщо ви хочете, щоб повідомлення було відкрите - зверніться до нашого рекламного відділу за телефоном 067-381-57-50 або емейлом [email protected]. Якщо ж ви хочете його прочитати, пройдіть за посиланням (читати далі)

Андрій Лозовий застеріг, що з командою РПЛ ніхто не буде розмовляти мовою шантажу
Народний депутат від Радикальної партії Олега Ляшка Андрій Лозовий прокоментував заяву керівника САП Назара Холодницького щодо нових подань на народних депутатів.
“Це вже третє подання на мене. Два роки тому було від Шокіна, вісім епізодів, не довели нічого, відкликали ніби на доопрацювання, і нічого немає. Друге було від Луценка, кілька місяців тому, відкликали, нічого не довели. Третє було від Луценка, при чому з процедурним порушенням, тому що немає підозри НАБУ, після двох тривалих годин допитів і після надання мною всієї інформації НАБУ закрило провадження проти мене. САП не подавав звернення. Тобто це – навколо юридична діяльність генерального прокурора”, – заявив парламентар в прямому ефірі телеканалу 112.
Також народний депутат назвав заяву Холодницького банальним політичним шантажем. “Холодницький заявив, що вони разом з генеральним прокурором “шукають причини, щоб внести нове подання на депутатів Лозового і Дейдея”. Це – немислимо. Ми хочемо 37 рік, але не знаємо як, ми хочемо посадити, но не маємо за що? НАБУ спростувало сьогодні інформацію, яка була в заяві Холодницького щодо того, що по мені є нові епізоди. Це банальний політичний шантаж. Юрій Віталійович Луценко хоче, і сьогодні до мене знову прибігали гінці, щоб до нього прийшов Ляшко домовлятися, і щоби фракція була лояльною. Як є до генпрокурора лояльною псевдо опозиційна фракція “Батьківщина”, яка ніколи не голосує за бюджет, а коли там зайвий мільярд на прокуратуру виділено – голосують. Яка голосувала за драконівські зміни до КПК, ініційовані Луценком, проти яких виступила адвокатська спільнота. Або Луценко хоче, щоб я за спиною Олега Ляшка прийшов домовлятися. Ніхто не буде з нашою командою розмовляти мовою шантажу!”, – підкреслив Андрій Лозовий.
Народний депутат розповів, що сьогодні прийшла відповідь на його запит до НАБУ про відкриття провадження щодо незаконного збагачення Луценка. “Генеральний прокурор Юрій Луценко збрехав в своїй декларації, не вказавши колекцію зброї і публічно підтвердив свою брехню щодо тисячаметрового будинку в селі Стоянка Києво-Святошинського району, адже в тому числі з трибуни Верховної Ради сказав, що це – його будинок. Але в декларації вказаний номінальним власником Степан Васильович Нарембік 75 років, який 12 років на пенсії”, – резюмував політик.
Нагадаємо, раніше у НАБУ спростували заяви Холодницького про Лозового та Дейдея.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 02.08.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
41.17
41.19
44.48
44.49

Архів новин

<<Серпень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо