emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
2 Серпня 2017 РПЛ 1383

Це повідомлення видалено, оскільки містить елементи реклами. Якщо ви хочете, щоб повідомлення було відкрите - зверніться до нашого рекламного відділу за телефоном 067-381-57-50 або емейлом [email protected]. Якщо ж ви хочете його прочитати, пройдіть за посиланням (читати далі)

Радикальна партія Олега Ляшка створила додатковий запас міцності для української металургії!
Президент нарешті підписав Закон №6382, прийнятий Радою після його вето. Про це на своїй сторінці у Facebook написав співавтор документу Віктор Галасюк. Документ має ліквідувати дефіцит металобрухту, подовжуючи ще на рік дію підвищеного до 30 євро за тонну вивізного мита. За словами радикалів, такі заходи - запорука того, що понад 300 тисяч працівників металургійної галузі будуть з роботою і зарплатою.

"Створили додатковий запас міцності для української металургії. Щоб заводи були з сировиною, армія - із зброєю й технікою, а українці - з роботою і зарплатою!", - зазначив Галасюк.
За його словами, цей закон - важливий промисловий антикриз. Проте команда РПЛ на цьому не зупиниться.
"Попереду - реалізація промислового пакету реформ. А згодом - повноцінне втілення в життя Антикризового плану розвитку економіки", - підкреслив Галасюк.

Олег Ляшко також прокоментував цю новину і наголосив, що його команда має на меті реалізувати низку ініціатив, які позитивно вплинуть на економіку.

"Українська промисловість перемогла, бо цей закон - правильний! Він захищає робочі місця та експортну виручку, а значить і фінансову стабільність країни і добробут українців! Але цього замало. Україні потрібне діюче експортно-кредитне агентство, сучасні індустріальні парки з інвестиційними стимулами, власний банк розвитку та агентство підтримки малого бізнесу... Цими інструментами, передбаченими нашим Планом розвитку економіки, обов’язково перетворимо Україну з сировинної колонії на промислово-інноваційний центр Європи!", - зазначив лідер радикалів.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 02.08.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
41.17
41.19
44.48
44.49

Архів новин

<<Серпень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо