emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
4 Серпня 2017 РПЛ 1200

Це повідомлення видалено, оскільки містить елементи реклами. Якщо ви хочете, щоб повідомлення було відкрите - зверніться до нашого рекламного відділу за телефоном 067-381-57-50 або емейлом [email protected]. Якщо ж ви хочете його прочитати, пройдіть за посиланням (читати далі)

Олег Ляшко:"Україна на порозі нового Тарифного майдану!"
Таку думку висловив лідер Радикальної партії Олег Ляшко в ефірі каналу "112-Україна". Це пов’язано з повною відсутністю державної політики розвитку вугільної галузі, вважає політик.

"Я наведу ціни, по яким у нас закуповується вугілля. ПАР - 97 дол/т, США – 113 дол/т, Австралія 100 дол/т, В'єтнам 117 дол/т. А українське вугілля закуповується по ціні 89 дол/т! У нас сьогодні дефіцит не лише антрацитового вугілля марки "А" – через бездарну політику влади у нас вже дефіцит газового вугілля. Ми скоро й його з-за кордону будемо возити. І все це ляже в тарифи, бо вугілля використовується для виробництва електроенергії", - зазначив Ляшко.

Політик обурився, що влада доводить українські шахти до банкрутства, натомість дає роботу закордонним шахтарям.
«На розвиток власної вугільної галузі з держбюджету виділено 2,5 млрд грн, а за імпортне вугілля ми вже заплатили 4 млрд грн! Наші шахти закриваються, а ми мільярди тратимо на дороге імпортне вугілля», - обурився головний радикал.
Проте Ляшко не лише критикує дії влади, а й пропонує свою стратегію розвитку вугільної галузі.

«Ситуацію врятує запровадження державної програми переоснащення 11 блоків ТЕС з антрацитового на газове вугілля, яке в нас є, плюс - прийняття державної програми розвитку вугледобувної галузі і вкладення інвестицій в видобуток власного вугілля. Бо зараз ми платимо мільярди на виконання програми Трампа, створюємо робочі місця для американців, а наші шахтарі без роботи сидять. З такою політикою держави у нас не буде ні Нововолинського басейну, ні Дніпровського, ні Львівського», - зазначив Ляшко.

Політик зазначив, що так само захищати інтереси українських виробників потрібно і в інших сферах.
«Нещодавно Президент таки підписав наш закон про підвищення мита на вивіз металолому. Щоб бути сильними, треба продукцію вивозити, а не металолом і ліс-кругляк. Тоді будуть робочі місця, валютний баланс, стабільність гривні, стабільність цін», - наголосив Ляшко.

Він також зазначив, що політика Радикальної партії принципово відрізняється від політики влади.

«Зверніть увагу, Порошенко говорить, що найважливіше – це субсидії. Це повна дурня. Я кажу, що найважливіше - це достойні зарплати для українців. Коли в них будуть достойні зарплати, їм ніякі субсидії не треба будуть. А влада довела людей до ручки, перетворила в жебраків, а тепер подачки дає. До того ж, гроші на субсидії йдуть в кишені не простих людей, а олігархів – власників теплокомуненерго. На ті субсидії з бюджету виділили 60 млрд грн, а на заходи з енергомодернізації – менше мільярда. Така політика – консервація бідності», - зазначив Ляшко.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 29.03.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.13
39.17
42.26
42.3

Архів новин

<<Березень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31



«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо