emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
6 Серпня 2017 Анатолій Савчук 1426

Комітет забезпечення доступності маломобільним групам населення до об’єктів соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури у місті Хмельницькому у дії.

Незважаючи на вихідний та спекотну днину матусі "особливих діток" Ольга Мазур та Людмила Сороковська поєднали прогулянку з корисною суспільною справою - перевірили наскільки водії тролейбусів толерантні до наших маломобільних громадян міста. Виявляється, що не все так погано, як інколи ми чуємо. Звісно, потрібно було нагадати водієві про необхідність зупинку під бордюрний камінь, наполягти на необхідності "подачі" пандусу на тротуар, але все це відбувалося, до честі цього водія, чемно і толерантно. До того ж і пасажири не ремствували за затримку на зупинці, розуміючи що всі ми маємо різні можливості для пересування. Отже сміливо скажу - питання доступності у місті вирішуються, але водночас урбаністику міста аж ніяк не змінити, але, тільки за нашої активної участі це стане реальністю. Дякувати розумінню заступника міського голови Андрія Бондаренка, який провів засідання комітету доступності міста у розширеному складі. Це дозволило залучити до засідань безпосередніх активних користувачів можливостями доступної чи недоступної інфраструктури, і ці самі користувачі, як ніхто інший, краще знають свої вкрай необхідні маршрути для переміщень, об'єкти, споруди куди їм часто необхідно комфортно і швидко діставатися. Тобто моя перша пропозиція:
1. Переглянути Положення про комітет забезпечення доступності маломобільним групам населення до об’єктів соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури у місті Хмельницькому з метою внесення змін та доповнень - вже показала на початок втілення у життя завдяки активним і дієвим матусям.
На черзі реалізація другого пункту пропозицій –
2. Акцентувати увагу на питанні інформаційної доступності громади міста до кола питань, що стосуються створення рівних та комфортних умов доступності у всіх сферах життєдіяльності мешканців міста, - ось тут моє прохання до всіх представників засобів масової інформації – допоможіть нам створити навчальні відеороліки, зробити низку публікацій для розширення поінформованого кола громадян по питанням доступності, від цього комфортніше стане всім, і ми будемо гордими за наше прекрасне місто!
Маю прохання до керівників і підприємства і управління – доречним буде заохочення таких водіїв (прізвище не питали, але на фото видно цю людину), та розголос у трудових колективах про сумлінне виконання обов’язків працівником.
Працюємо далі – на черзі маршрут по вул. Проскурівській – від залізничного вокзалу до управління ЖКГ, і від управління ЖКГпо вул. Соборній до міського голови.
Особливо дякую матусям - Ользі Мазур і Людмилі Сороковській, Ви, зі своїми дітками, робите дуже потрібну справу для нас – створюєте місто комфорту.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 19.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.66
39.68
42.23
42.24

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо