emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
11 Серпня 2017 РПЛ 1146

Це повідомлення видалено, оскільки містить елементи реклами. Якщо ви хочете, щоб повідомлення було відкрите - зверніться до нашого рекламного відділу за телефоном 067-381-57-50 або емейлом [email protected]. Якщо ж ви хочете його прочитати, пройдіть за посиланням (читати далі)

Олег Ляшко: «З такою політикою влади підвищення тарифів на комунальні послуги в Україні неминуче»
У цьому переконаний лідер фракції Радикальної партії Олег Ляшко. За словами народного депутата, влада грабує українців не тільки на космічній вартості тарифів, а й і на субсидіях.
«У цьому році більше 2 мільярдів доларів вже заплатили за імпортне вугілля. Його вартість лягає на оплату комунальних послуг. Тобто, сплачують за це недешеве задоволення українці. Більше того народ грабують і через субсидії. Президент та прем’єр-міністр розказують, що всіх забезпечать субсидіями, на які у цьому році передбачено 60 мільярдів гривень. Але під їх виглядом вони забирають у людей гроші, щоб віддати олігархам-власникам Теплокомуненерго. Якби у українців були нормальні доходи, їм ті субсидії не потрібні б були. Цим вони навічно консервують бідність в Україні!», - наголосив Ляшко.
Лідер опозиційної фракції переконаний, що політика влади призводить до енергозалежності країни. Щоб її подолати, потрібно зменшити споживання імпортного газу і збільшити видобуток власного вугілля.
«Ми купуємо українське вугілля по 89 доларів за тону, а імпортне – по 113. Таким чином ми платимо американським, ПАРським, російським шахтарям зарплату, а не українським. Все це через корупцію та відсутність відповідної державної політики. В Україні падіння видобутку газового вугілля вже на мінус мільйон тон, а дефіцит на наступний рік прогнозується на рівні 5 мільйонів тон. Аби виробляти більше власного вугілля, потрібно вкладати інвестиції. Тому державні гроші потрібно витрачати не на закупівлю імпортного вугілля по завищеним цінам, а аби затвердити інвестиційні програми та ввести в експлуатацію численні шахти в Україні», - пояснив лідер РПЛ.
Аби знизити тарифи на житлово-комунальні послуги, команда Радикальної партії пропонує низку кроків.
«Ми пропонуємо нульову рентну ставку для нових свердловин. Сьогодні ми в рік видобуваємо 15-18 мільярдів кубів газу, а маємо, як мінімум, 40, щоб покрити витрати і на промисловість. Також ми повинні переоснащити підприємства. Саме тому ми вимагаємо звільнити від податків імпортне високотехнологічне обладнання. Це призведе до зниження собівартості енергоносіїв та собівартості продукції, а відтак і підвищення її конкурентоздатності. Разом із тим ми добиваємося у судах зниження ціни на газ. Але влада нас не чує!», - зазначив народний депутат.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 26.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.6
39.63
42.56
42.58

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо