emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
11 Серпня 2017 РПЛ 1072

Це повідомлення видалено, оскільки містить елементи реклами. Якщо ви хочете, щоб повідомлення було відкрите - зверніться до нашого рекламного відділу за телефоном 067-381-57-50 або емейлом [email protected]. Якщо ж ви хочете його прочитати, пройдіть за посиланням (читати далі)

Олег Ляшко: Лідери Європи проковтнули агресію Росію проти Грузії!
Лідер Радикальної партії Олег Ляшко назвав поведінку Європи трагедією, коли згадував про роковини нападу Росії на Грузію в ефірі телеканалу «112-Україна».
«Лідери Європи проковтнули агресію Росію проти Грузії. А якщо агресора не зупинити, він піде далі. Путін робить те саме, що робив Гітлер. Спочатку він анексував Судети, потім Чехословакію, потім Рейн, потім Францію і так дійшло до Другої Світової, де загинуло 10 мільйонів українців. Те саме почав робити Путін. А міжнародна спільнота почала домовлятися із ним, вести політику умиротворення агресора, замість того, щоб зупинити його. Якби Америка і Євросоюз тоді жорстко відреагували, не було б окупації Криму і війни на Донбасі», - наголосив лідер Радикальної партії.
Політик зазначив, що Україна була серед тих країн, які проігнорували дії Путіна.
«Мені дико зараз про це говорити, але 9 років тому українська влада так само проковтнула агресію проти Грузії. У 2008 році український парламент не проголосував за засудження дії Росії. Зокрема, проти голосувала фракція Блоку Юлії Тимошенко – 156 депутатів. Тоді я до неї входив і пам’ятаю, як Тимошенко на засіданні фракції агітувала не підтримувати постанову. 8 депутатів від БЮТ проголосували «за» і я був одним з них. Потім мені Тимошенко робила «вирвані годи», - розповів Ляшко.
Лідер радикалів підкреслив, що уряд Тимошенко відкрито підтримував Росію.
«Український Крим став полігоном для Чорноморського флоту РФ, який брав участь у бойових діях у Грузії. Уряд Тимошенко дав дозвіл на вихід російських військових кораблів із портів, щоб вони обстрілювали Сухумі і Батумі та інші грузинські міста. А Тимошенко хіхікала із Путіним у Москві, поки грузинів убивали. Дохіхікались до того, що віддали Крим, бо Тимошенко знову розказувала, що відповідати на агресію не треба», - підсумував Олег Ляшко.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 25.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.63
39.69
42.51
42.56

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо