emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
11 Серпня 2017 Головне територіальне управління юстиції у Хмельницькій області 2112

Невідкладні ініціативи Мін’юсту. Захистимо аграріїв від рейдерства.
З метою захисту аграріїв від спроб рейдерів привласнити землю чи зібраний урожай, за ініціативи Міністерства юстиції України Кабінетом Міністрів України прийнято рішення про створення в усіх регіонах країни оперативних антирейдерських штабів. Вони будуть створені на базі обласних державних адміністрацій. Для того, щоб забезпечити комплексний підхід до вирішення проблеми залучаються представники юстиції, МВС, прокуратури, Держгеокадастру та відповідних місцевих аграрних асоціацій.
Будь-яка людина, якій відомо факт порушення земельних прав, може звернутися безпосередньо до оперативного штабу або управління юстиції для отримання правової допомоги. Крім того, створюються мобільні групи допомоги населенню, які будуть їздити селами області та консультувати громадян з правових питань, здійснювати оперативне вирішення проблемних ситуацій.
Так, для ефективного реагування на будь-які незаконні дії стосовно протиправного захоплення земель аграріїв чи збіжжя, під головуванням голови Хмельницької обласної державної адміністрації Корнійчука О.О. та за участі представників Головного територіального управління юстиції, прокуратури, Служби безпеки України, Держгеокадастру, Головного управління Національної поліції, Асоціації фермерів та приватних землевласників Хмельницької області створено оперативний штаб зі сприяння реагуванню на випадки захоплення земель аграріїв чи збіжжя.
Також, паралельно розпочинають роботу «мобільні бригади» Головного територіального управління юстиції та місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги для забезпечення до системи безоплатної правової допомоги. Основною формою роботи мобільних точок доступу є особистий виїзд в населений пункт, де буде проводитися прийом громадян з трансляцією в мережу «Фейсбук» (за технічної можливості).
В Хмельницькій області «мобільні бригади» розпочнуть роботу з виїзду до Дунаєвецького району 16 серпня 2017 року, далі продовжать свою діяльність у Теофіпольському (22.08) та Летичівському (30.08) районах.
Закон - один для кожного. Завдання Міністерства юстиції, зокрема і Головного територіального управління юстиції у Хмельницькій області, – захищати власність кожного сільгоспвиробника та селянина.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 19.03.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
38.98
39.02
42.43
42.47

Архів новин

<<Березень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31



«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо