emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
13 Серпня 2017 Анатолій Савчук 2298

Напередодні Міжнародного дня молоді учасники нашої спільноти взяли участьу навчально – просвітницькому семінарі за програмою «Сприяння працевлаштуванню людей з особливими потребами», «Як створити робоче місце для себе». Питання працевлаштування, яке для нас надзвичайно актуальне у сьогоденні, є важливим з огляду на всі процеси реабілітації осіб з інвалідністю через комплексний підхіді і визначаючи за мету соціалізацію осіб з інвалідністю у суспільство через зайнятість. Ознайомив учасників з законодавчою і нормативно-правовою базою, що визначає права осіб з інвалідністю на працю, керівник товариства на конкретних прикладах показав як можливо самотужки створити собі умови для зайнятості, а надала і повноцінне робоче місце навіть не виїзжаючи до українських мегаполісів.
Зважаючи на місце проведення заходу – Велика Слобідка, Кам’янець-Подільського району на березі чарівного Дністра, понад сто осіб з інвалідністю з обіду стали учасниками тренінгу "Способи підтримки функціонального стану здоров'я осіб з інвалідністю, пропаганда здорового способу життя". Свіже повітря, пекуче сонечко, прохолода у затінку дерев та тепла вода чарівного Дністра – що може яскравіше довести про рекреаційні можливості нашої Хмельниччини у партнерстві з нашим бажанням бути максимально здоровою людиною. Хоча на всі ці переїзди, самі заходи і навіть творчу частину – конкурси і пісні, витрачено шістнадцять годин часу, до домівок поверталися ми зі співами та подальшим обговоренням подій, що відбувалися на Дністрі.
Звісно що такі заходи не відбуваються без підтримки благодійників та органів влади.
Слова вдячності ми адресуємо:
• Прихожанам Церкви євангельських християн-баптистів «Віфлеєм» (м.Дунаївці),
• Хмельницькій міській раді,
• ХКП «Електротранс» ,
• Приватним підприємцям, що допомагали продуктами і приготуваннями страв,
• Хмельницькому міському центру соціальних служб сім’ї, дітей та молоді,
• Хмельницькій обласній дирекції «Фонду соціального захисту інвалідів»,
• Приватним перевізникам за здешевлення транспортних послуг,
• Комплексу для відпочинку «ДНІСТРОВСЬКА РІВ’ЄРА» за прогулянку Дністром,
• Особисто – Раїсі Попюк та Володимиру Кмитюку за організацію.
Щиро Вам дякуємо і зичимо міцного здоров’я та повсякденного успіху, щастя Вашим родинам під мирним небом України!

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 29.03.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.07
39.13
42.09
42.15

Архів новин

<<Березень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31



«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо