emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
29 Серпня 2017 РПЛ 1146

Це повідомлення видалено, оскільки містить елементи реклами. Якщо ви хочете, щоб повідомлення було відкрите - зверніться до нашого рекламного відділу за телефоном 067-381-57-50 або емейлом [email protected]. Якщо ж ви хочете його прочитати, пройдіть за посиланням (читати далі)

Ляшко: Хочемо дістатися до Європи - треба змінити бричку і кучера
Олег Ляшко в ефірі телеканалу "112-Україна" різко відреагував на заяву Президента про те, що Україна рухається до Європи по автобану.
"Ми справді рухаємось по автобану, тільки на бричці, запряженій клячами. Але дуже повільно, тому що кучер поганий, колеса не накачані і коней не годували. Іншими словами, політика, яку проводить президент Порошенко, віддаляє нас від євростандартів. Влада займається окозамилюванням, коли тішить себе реляціями про те, що стандарти життя підвищуються. Це все неправда. Кожен українець на своїй кишені може відчути, як "покращується" життя. Тому я радив би президенту Порошенку менше сидіти у своєму офісі, а більше йти до людей. І не "потьомкінські дєрєвні" дивитися, а реальне життя", - наголосив лідер Радикальної партії.
Народний депутат переконаний, що люди стали жити набагато гірше.
"Ми знаємо, що робити для того, щоб люди жили краще. Коли влада хоче продавати землю, ми говоримо про те, що потрібно продавати продукцію. Коли влада хоче підняти пенсійний вік, ми говоримо про те, що потрібно піднімати пенсії і зарплати. Ми переконані, що медична реформа не підніме тривалість життя українців, а позбавить їх права на якісну медичну допомогу", - зазначив Ляшко.
Він наголосив, що безвізовий режим також не поліпшить якість життя громадян. "Багатьом людям немає за що по Україні поїздити, а влада розказує, що ми можемо їхати у Європу тепер. Тому по автобану до Європи це супер. Але треба поміняти бричку, кляч і кучера. Радикально усе міняти і форсовано рухатись вперед", - підсумував лідер Радикальної партії.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 26.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.52
39.55
42.29
42.32

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо